foto

Amy Morton

  • nar. 1.1.1958 (62 let)
    Oak Park, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ptáče
2011 Dilema
2010 Matadors (TV film)
2009 Dar
Lítám v tom
1999 8 MM
1993 Kiss of a Killer (TV film)
Objev roku
Volný pád
1992 Haló, tady Shirlee
Ulice andělů (TV film)
1983 Through Naked Eyes (TV film)

TV seriály

2020 Chicago P.D. (TV seriál)
Silence of the Night (S07E20)
Buried Secrets (S07E19)
Lines (S07E18)
další epizody (8)
2019 Chicago P.D. (TV seriál)
Absolution (S07E09)
No Regrets (S07E08)
False Positive (S07E06)
další epizody (20)
Chicago Fire (TV seriál)
Buckle Up (S08E05)
A Real Shot in the Arm (S08E02)
Make This Right (S07E12)
2018 Chicago P.D. (TV seriál)
Descent (S06E09)
Trigger (S06E07)
True or False (S06E06)
další epizody (20)
Chicago Fire (TV seriál)
Law of the Jungle (S06E11)
2017 Chicago Justice (TV seriál)
Uncertainty Principle (E02)
Chicago Med (TV seriál)
Heart Matters (S02E10)
Chicago P.D. (TV seriál)
Monster (S05E09)
Politics (S05E08)
Care Under Fire (S05E07)
další epizody (24)
Chicago Fire (TV seriál)
My Miracle (S05E22)
Take a Knee (S05E18)
Some Make It, Some Don't (S05E09)
2016 Chicago P.D. (TV seriál)
A Shot Heard Round the World (S04E08)
300,000 Likes (S04E07)
Some Friend (S04E06)
další epizody (22)
Chicago Fire (TV seriál)
I Held Her Hand (S05E05)
Nobody Else Is Dying Today (S05E04)
On the Warpath (S04E18)
další epizody (7)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
Never Forget I Love You (S03E09)
Forget My Name (S03E08)
A Dead Kid, a Notebook, and a Lot of Maybes (S03E07)
další epizody (23)
Chicago Fire (TV seriál)
A Taste of Panama City (S04E02)
Forgive You Anything (S03E17)
Red Rag the Bull (S03E16)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Called in Dead (S02E09)
Assignment of the Year (S02E08)
They'll Have to Go Through Me (S02E07)
další epizody (23)
Chicago Fire (TV seriál)
Arrest in Transit (S03E09)
The Nuclear Option (S03E05)
Just Drive the Truck (S03E03)
další epizody (7)
Girls (TV seriál)
Flo (S03E09)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Imigranti (S04E22)
Náprava příkoří (S04E18)
Veřejná tajemství (S04E15)
2013 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Plecháč zlikvidován (S03E01)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Nepsaná pravidla (S04E01)
Ends and Means (S03E20)
2012 Šéf (TV seriál)
Clinch (S02E09)
Consequence (S02E08)
The Conversation (S02E07)
další epizody (8)
2011 Šéf (TV seriál)
Choose (S01E08)
Private Practice (TV seriál)
Who We Are (S05E08)
2009 Pohotovost (TV seriál)
Změna rovnováhy (S15E20)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Working in the Theatre (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky