foto

Allan Cole

  • nar. 19.11.1943
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 29.3.2019 (75 let)
    Boca Raton, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1985 MacGruder and Loud (TV film)
1984 Jessie (TV film)
1981 Joe Dancer: Hořká pilulka (TV film)

TV seriály

1998 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Na hranici (S07E11)
1994 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Správný muž v nesprávné chvíli (S02E15)
1990 Stíny nad LA (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
1987 Dinosaucers (TV seriál)
Werewolf (TV seriál)
1986 Defenders of the Earth (TV seriál)
1985 Hell Town (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Havajský kupec (S01E05)
A-Team (TV seriál)
Pure-Dee Poison (S02E17)
1982 Gavilan (TV seriál)
1981 Code Red (TV seriál)
Šmoulové (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
Nejškaredější pes na Havaji (S01E07)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
1977 The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1987 Severní pobřeží

TV seriály

2017 Inhumans (TV seriál)
Behold... The Inhumans (E01)
2012 Poslední základna (TV seriál)
Cinderella Liberty (E09)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Lovci pokladů (S02E04)
2010 Ztraceni (TV seriál)
Průzkum (S06E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky