foto

Vincent Rosinec

  • nar. 6.5.1928
    Višňové, okres Žilina, Československo
  • zem. 19.3.2011 (82 let)
    Bratislava, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1989 Posledné hry (TV film)
1987 Hody
Matej Bel z Očovej (TV film)
Stávka s čertom (TV film)
Teraz sa už nehráme... (TV film)
1986 Modrá zelená zóna (TV film)
Neobyčajné všedné dni (TV film)
Pasodoble pre troch
Zakázané uvoľnenie
1985 Karabínka (TV film)
Sekera (TV film)
Tretí šarkan
1984 Kto chce získať princeznú (TV film)
Uhol pohľadu
1983 Nehoda v Los Alamos (TV film)
Sojky v hlave
1982 Největší pecivál na světě
Pád hore (TV film)
1981 Desiaty chlap (TV film)
Po deviatich rokoch (TV film)
1980 Hodiny
Posledný súd Michelangela Buonarrotiho (TV film)
Smäd (TV film)
1979 Dve frašky (TV film)
Kde šumí les (TV film)
Mišo (TV film)
Priateľstvo (TV film)
V predvečer (TV film)
1978 Krutá ľúbosť
Pustý dvor
1977 Hanča, Janko, Lucia (TV film)
Vianočné oblátky (TV film)
1976 Do posledného dychu
Koncert pre pozostalých
1975 Ešte sa nevraciam (TV film)
Život na úteku
1974 Kronika (TV film)
Trofej neznámeho strelca
1973 Deň slnovratu
1970 Model upír (TV film)
Pán si neželal nič
1969 Láska neláskavá
Od štvrtka do zmŕtvychvstania (TV film)
Pštrosí večierok (TV film)
1968 ...a sekať dobrotu...
Dialóg 20-40-60
Román o base (TV film)
Strojopisci (TV film)
Špinavé ruky (TV film)
1967 Drak se vrací
Sedem svedkov (TV film)
1966 Jeden deň pre starú paniu
Koliesko
1965 Kým sa skončí táto noc
Zvony pre bosých
1964 Každý týždeň sedem dní
Senzi mama
1963 Ivanov
Mlčanie mora (TV film)
1962 Dobrodružstvo so spravodlivosťou (TV film)
Havrania cesta
1961 Pokorené rieky
1959 Náš školník

Dokumentární

1978 Stupavský džbánkár národný umelec Ferdiš Kostka (TV film)
1977 Čaro gemerskej hliny (TV film)
1968 Rapsódia v bielom

TV pořady

1979 Deň koláčový (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1987 Vianočné štedrivky (TV film)

Dokumentární

1983 Idú dievky, idú (TV film)
1978 Stupavský džbánkár národný umelec Ferdiš Kostka (TV film)
1977 Čaro gemerskej hliny (TV film)
1973 Slovenské kraslice (TV film)

TV pořady

1984 Čepce, kápky za dve zlatky (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2008 MEDZI 4 - 5, 6 (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace