foto

Ján Zachar

  • nar. 5.6.1954 (64 let)
    Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Anděl Páně 2
2012 Konfident
2008 Cinka Panna
1995 Veľmi starí obaja (TV film)
1992 Najdúch (TV film)
1989 Reverend (TV film)
1988 Dedinka v údolí
Tvár v rose (TV film)
1987 Přátelé Bermudského trojúhelníku
1986 Poznám takú bylinku (TV film)
Ďakujem Vám za láskavosť (TV film)
1985 Kamenný chodníček (TV film)
1983 Miesto pre dvoch osamelých cyklistov (TV film)
1982 Thibaultovci (TV film)
1980 Veselé panie z Windsoru (TV film)
1977 Biele vrany (TV film)
1976 Keby som mal dievča
Štyria grobiani (TV film)
1975 Chlapské leto (TV film)

TV seriály

2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1991 Štúrovci (TV seriál)
1989 Chlapec a pes (TV seriál)
Roky prelomu (TV seriál)
1986 Alžbetin dvor (TV seriál)
Fatamorgána (E03)
Prekliaty rod (E02)
1981 Bocianie hniezdo (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1960 Koniec ticha (TV film)

Dokumentární

1958 Rastliny bez pôdy (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace