foto

Hunt Block

  • nar. 16.2.1953 (67 let)
    Glen Burnie, Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Only I...
2012 Můj nejlepší den
2010 Salt
1993 Krevní pouto: Smrt v rodině (TV film)
1991 Saturday's (TV film)
1990 Project: Tin Men (TV film)
1988 Předurčena k vraždě (TV film)
Tucet špinavců IV: Osudná mise (TV film)
1985 Secret Weapons (TV film)
1984 Průvodce osamělého muže
The First Olympics: Athens 1896 (TV film)
1983 Summer Girl (TV film)
1981 Waitress!

TV seriály

2011 Kravaťáci (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1993 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Sky Rider (S04E05)
1992 Jack's Place (TV seriál)
1985 Otherworld (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 The 28th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky