foto

Pamela Anderson

  • nar. 1.7.1967 (52 let)
    Ladysmith, British Columbia, Kanada

Biografie

Ak niekoho spravila slávnym plastika, tak je to nepochybne Pamela. Prvého účinkovania pred kamerou sa jej dožičilo v roku 1989, kedy bola jednou z diváčok na futbalovom zápase vo Vancouveri. Keď ju kameraman, snímajúci divákov zabral do objektívu, nemohol z nej spustiť oči a Pamela sa na nezvyčajne dlhú dobu objavila na veľkoplošnej obrazovke. Zrovna mala na sebe značkové tričko Labatt's a touto epizódkou vyvolala takú senzáciu, že jej bola od tejto textilnej firmy okamžite ponúknutá zmluva na účinkovanie v jej reklamách. Po uvedení Pamelinych reklám na televízne obrazovky sa jej ozvali manažéri z Playboya a sympatická blondína zahájila začiatok svojej veľkej "sexi kariéry".

Jej bujné (a plastické) poprsie, dokonalá postava, krásna tvár a z toho všetkého vyplývajúci nekonečný sexuálny apetít z nej spravili americkú bohyňu sexu. Prvé roličky v televíznych seriáloch na seba nedali dlho čakať a z Pamely sa začala stávať herečka. Medzi prvé seriály na jej konte patria okrem iných aj populárne sitcomy "Married... With Children" a "Home Improvement". Najväčšieho úspechu v rámci televíznej produkcie dosiahla samozrejme plážovou prehliadkou krásnych tiel s názvom "Baywatch". Vo svete celovečerných filmov jej už šťastie až tak nepraje. Jej najväčší potenciálny hit BARB WIRE (1996) - feministický sci-fi thriller o blonďavej sexi supermanke - sa stal veľkým prepadákom a Pamele tak popri niekoľkých filmoch kategórie B nezostal na konte žiadny skutočný hit. Údajne si z toho však ťažkú hlavu nerobí. Tvrdí, že vnútorné šťastie jej nemôže priniesť nič iné než pozícia dobrej matky a manželky.

V jej osobnom živote sa už objavilo mnoho mužov, vrátane Sylvestra Stalloneho a Deana Caina. Celú svoju rodinu vystrašila na smrť správou, že sa mieni vydať za bubeníka metalovej kapely Motley Crue - Tommyho Lee. Zobrali sa štyri dni po tom ako sa spoznali. Svadobný obrad sa konal na pláži, obaja hlavní protagonisti boli oblečení v plavkách. Ich vzťah bol už od začiatku podivný. Pamela odmietla prijať svadobný prsteň a miesto toho si dala na prst vytetovať Tommyho meno. Tommy si pre zmenu nechal jej meno vytetovať na viacej miest, vrátane penisu.

V roku 1995 zaznamenalo ich partnerstvo najväčší škandál, keď sa na verejnosť dostal videozáznam ich sexuálnych radovánok. Video, zachytávajúce dvojicu v tých najchúlostivejších okamihoch pri spoločnej plavbe na ich súkromnej jachte sa stalo doslova hitom, a po uvedení do regulérnej videodistribúcie vynieslo obom nemalý balík peňazí. Po narodení ich druhého syna Dylana v roku 1997 (ten prvý - Brandon - sa narodil o rok skôr) sa Tommy Lee začal chovať neprístojne a k Pamele začal byť násilný. Potom, ako bol obvinený z obťažovania a znásilnenia istého mladého dievčaťa, došla Pamele trpezlivosť a podala žiadosť o rozvod. Na televízne obrazovky sa vrátila v roku 1998 seriálom V.I.P., ktorý tiež sama produkuje.

Martin "POMO" Pomothy

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nicky Larson: Agent amatér
2017 Pobřežní hlídka
SPF-18
The Institute
2016 The People Garden
2015 Connected
Čto tvorjat mužčiny 2
2014 Jackhammer
2011 Hollywood & Wine
2010 Surf, pláž a kočky
The Commuter
2009 Cruelty Doesn't Fly
2008 Suprhrdina
2007 Blonďatá a blonďatější
2006 Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu
2005 No Rules
2003 Pobřežní hlídka: Havajská noc (TV film)
Saturday Night Live - Halloween
Scary Movie 3
Sláva jen pro mrtvé
2002 Scooby-Doo
1998 Pamela & Tommy Lee: Porno bez cenzury
1996 Barb Wire
1995 Baywatch: Forbidden Paradise
Experiment
1994 Souboj policajtů
Zemři se mnou (TV film)
1993 Dračí květ
1992 Baywatch Summerfest Special (TV film)
1991 Úlovek z Beverly Hills
1980 The World of Strawberry Shortcake (TV film)

TV seriály

2011 Love Advent (TV seriál)
2005 Stacked (TV seriál)
2003 Stripperella (TV seriál)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
Less Than Perfect (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Fat and the Furious (S07E02)
1999 Futurama (TV seriál)
Fry a továrna na Slurm (S01E13)
Konzerva za všechny prachy (S01E06)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
The Heather Biblow Story (S04E24)
Danny's Dead and Who's Got the Will? (S04E12)
Kutil Tim (TV seriál)
Lisa se vrací (S06E25)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Už víckrát ne (S07E22)
Pobřežní hlídka v Mořském světě (S07E20)
Zkouška ohněm (S07E19)
další epizody (9)
1996 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Zahajme hry (S07E08)
Hádej, kdo přijde na večeři (S07E07)
Plážová bomba (S07E06)
další epizody (15)
1995 Kutil Tim (TV seriál) - a.z.
Zkažený žaludek (1. část) (S04E22) - a.z.
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Sweet Dreams (S06E10)
Home Is Where the Heat Is (S06E09)
Útěk z místa nehody (S06E08)
další epizody (9)
1994 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Vánoce u Pobřežní hlídky 2/2 (S05E12)
Vánoce u Pobřežní hlídky 1/2 (S05E11)
Krize (S05E10)
další epizody (17)
1993 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Tower of Power (S04E10)
Ironman Buchannon (S04E09)
Submersion (S04E08)
další epizody (17)
1992 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Dead of Summer (S03E10)
Lifeguards Can't Jump (S03E09)
Masquerade (S03E08)
další epizody (9)
1991 Top of the Heap (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Zlatý důl v Novém Mexiku (2. část) (S05E24)
1990 Married People (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Al s Kelly (S05E02)
1984 Charles in Charge (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2017 Vegan 2017 - a.z.
2016 Vegan 2016 (amatérský film) - a.z.
2015 Jednota
2014 Shawn Michaels: Mr Wrestlemania - a.z.
2013 The Hidden Face of Meat (TV film)
2011 The Undefeated - a.z.
2010 Hollywood Don't Surf!
2008 Meat the Truth - a.z.
Meet Your Meat
2007 Já jsem zvíře - Příběh Ingrid Newkirkové a organizace PETA
See You in Vegas
The Shawn Michaels Story: Heartbreak and Triumph
2006 Animal Warfare (TV film)
2004 Bettie Page: The Girl in the Leopard Print Bikini - a.z.
Playboy: 50 Years of Playmates
2003 High Chaparall (TV seriál)
It's Good to Be... (TV seriál)
Playboy: The Ultimate Pamela Anderson
2002 Making of Bret Michaels, The
Playboy Prime Time Playmates
Playboy: Inside the Playboy Mansion (TV film)
2001 Baywatch: The E! True Hollywood Story (TV film)
1999 Adult Video News Awards 1999
Celebrities
Playmate Profile Video Collection Featuring Miss February 1999, 1996, 1993, 1990
1998 Babes of Baywatch
Blondes Brunettes Redheads
Taste of Playboy: Personalities Volume 1, A
1996 Ruby Wax Meets... (TV seriál)
1995 Edenquest: Pamela Anderson
Playboy: The Best of Pamela Anderson
1992 Playboy Video Centerfold: Pamela Anderson
Playboy: The Best of Sexy Lingerie
1991 Playboy: Sexy Lingerie III
Wet & Wild III
1990 Playboy Video Playmate Calendar 1991
Playboy: Sexy Lingerie II
1987 Biography (TV seriál)

Hudební videoklipy

2012 RuPaul - Glamazon (hudební videoklip)
2006 Johnny Cash: God's Gonna Cut You Down (hudební videoklip)
Kanye West feat. Lupe Fiasco - Touch The Sky (hudební videoklip)
2005 Cinderella: Rocked, Wired & Bluesed - The Greatest Video Hits (hudební videoklip)
2002 Kid Rock - You Never Met a Motherfucker Quite Like Me (hudební videoklip)
2001 Kid Rock - Forever (hudební videoklip)
2000 Jay-Z feat. Memphis Bleek & Amil - Hey Papi (hudební videoklip)
Lit - Miserable (hudební videoklip)
1999 Bree Sharp - David Duchovny (hudební videoklip)
Methods of Mayhem - Get Naked (hudební videoklip)
1994 Aerosmith - Blind Man (hudební videoklip)
1993 Vince Neil - Can't Have Your Cake (hudební videoklip)
1990 Cinderella - Shelter Me (hudební videoklip)

Kameramanská filmografie

Producentská filmografie

Dokumentární

2015 The Message

Host

TV pořady

2017 All Round to Mrs. Brown's (TV pořad)
Wir lieben Fernsehen! (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
Promi Big Brother (TV pořad)
2012 Gottschalk Live (TV pořad)
Le grand 8 (TV pořad)
2011 A Russell Peters Christmas Special (TV pořad)
2010 Comedy Central Roast of David Hasselhoff (TV pořad)
The 8th Annual TV Land Awards (TV pořad)
2008 Pamela - žiju si, jak chci (TV pořad)
2007 MTV Video Music Awards 2007 (TV pořad)
Vegetarian Elite (TV pořad)
What Perez Sez (TV pořad)
2005 2005 Billboard Music Awards, The (TV pořad)
2005 MTV Movie Awards (TV pořad)
Comedy Central Roast of Pamela Anderson (TV pořad)
Dancing with the Stars (TV pořad)
Teen Choice Awards 2005, The (TV pořad)
UFC 52: Couture vs. Liddell 2 (TV pořad)
Undercover TV (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2003 (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
2002 The Teen Choice Awards 2002 (TV pořad)
2001 Big Brother (TV pořad)
Big Brother Uncut (TV pořad)
Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
1999 MTV Video Music Awards 1999 (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
Sin City Spectacular (TV pořad)
The Howard Stern Radio Show (TV pořad)
1997 Chris Rock Show, The (TV pořad)
The View (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1995 Frank Skinner Show, The (TV pořad)
MADtv (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WrestleMania XI (TV pořad)
taff (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Wetten, dass..? (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

2008 Pamela - žiju si, jak chci (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(181)