foto

Dionne Audain

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Doppelgänger
2018 I Am My Own Mother
Sirens
2017 Lemon
2012 Na dno nás nedostanete
2010 Salt
Twelve
2007 Debatéři
Invaze
2006 Bella
2005 The Salon

TV seriály

2019 S.W.A.T. (TV seriál)
Monster (S03E10)
2017 I Love Dick (TV seriál)
A Short History of Weird Girls (E05)
2016 Outsiders (TV seriál)
Decomp of a Stuck Pig (S01E07)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Den matek (S03E01)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Ballerina (S10E16)
2008 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Dickensovský aspekt (S05E06)
2007 Traveler (TV seriál)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Do masitý části stehna (S06E04)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Růst (S05E01)
Právo a pořádek (TV seriál)
Dining Out (S15E18)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
The Collar (S12E11)
1970 All My Children (TV seriál)

Host

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky