foto

Jana Galinová

  • nar. 12.6.1954 (64 let)
    Most, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2007 Láska In Memoriam (TV film)
Pusinky
Václav
1978 Úplně beznadějný případ (TV film)

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Šestý smysl (S02E53)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Jeden musí z kola ven (S03E19)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Pirát (S02E12)
2005 Ulice (TV seriál)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (1)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace