foto

Ann Shea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2006 The Big Bang Theory: Unaired Pilot (TV film) - set dekoratér
2002 Podraz.com - set dekoratér
2001 Microscopic Boy - set dekoratér
Pretty When You Cry - set dekoratér
2000 Opravdu děsná plážová party - set dekoratér
1999 Talent na prodej
1997 Convict 762 - set dekoratér
Dům přitakání - set dekoratér

TV seriály

2020 Máma (TV seriál) - set dekoratér
Big Sad Eyes and a Wrinkled Hot Dog (S07E20) - set dekoratér
Texas Pete and a Parking Lot Carnival (S07E19) - set dekoratér
A Judgy Face and Your Grandma's Drawers (S07E18) - set dekoratér
další epizody (10)
2019 Bob Hearts Abishola (TV seriál) - set dekoratér
Ice Cream for Breakfast (E10) - set dekoratér
Máma (TV seriál) - set dekoratér
Higgledy-Piggledy and a Cat Show (S07E10) - set dekoratér
Tuna Florentine and a Clean Handoff (S07E09) - set dekoratér
Hot Butter and Toxic Narcissism (S07E08) - set dekoratér
další epizody (20)
Teorie velkého třesku (TV seriál) - set dekoratér
Stockholmský syndrom (S12E24) - set dekoratér
Proměnlivá konstanta (S12E23) - set dekoratér
Mateřská peripetie (S12E22) - set dekoratér
další epizody (14)
2018 Máma (TV seriál) - set dekoratér
Foot Powder and Five Feet of Vodka (S06E11) - set dekoratér
Flamingos and a Dance-Based Exercise Class (S06E10) - set dekoratér
Pork Loin and a Beat-Up Monte Carlo (S06E09) - set dekoratér
další epizody (24)
Teorie velkého třesku (TV seriál) - set dekoratér
VHS reminiscence (S12E10) - set dekoratér
Frustrace z citace (S12E09) - set dekoratér
Kulminace první noci (S12E08) - set dekoratér
další epizody (23)
2017 Máma (TV seriál) - set dekoratér
An Epi-pen and a Security Cat (S05E08) - set dekoratér
Too Many Hippies and Huevos Rancheros (S05E07) - set dekoratér
Smooth Jazz and a Weird Floaty Eye (S05E06) - set dekoratér
další epizody (8)
Teorie velkého třesku (TV seriál) - set dekoratér
Extrémně otravná oslava (S11E11) - set dekoratér
Destrukce sebedůvěry (S11E10) - set dekoratér
Bitcoinová retrospektiva (S11E09) - set dekoratér
další epizody (24)
2016 Máma (TV seriál) - set dekoratér
Lockjaw and a Liquid Diet (S04E22) - set dekoratér
A Few Thongs and a Hawaiian Funeral (S04E21) - set dekoratér
A Cricket and a Hedge Made of Gold (S04E20) - set dekoratér
další epizody (22)
Teorie velkého třesku (TV seriál) - set dekoratér
Synchronicita narozenin (S10E11) - set dekoratér
Šachování se společným majetkem (S10E10) - set dekoratér
Zneuznaný génius (S10E09) - set dekoratér
další epizody (24)
2015 Máma (TV seriál) - set dekoratér
Atticus Finch and the Downtrodden (S03E22) - set dekoratér
Mahjong Sally and the Ecstasy (S03E21) - set dekoratér
Pure Evil and a Free Piece of Cheesecake (S03E20) - set dekoratér
další epizody (22)
Teorie velkého třesku (TV seriál) - set dekoratér
Očekávání premiérové noci (S09E11) - set dekoratér
Kompenzace zhrzenosti (S09E10) - set dekoratér
Vystřídání partnerských rolí (S09E09) - set dekoratér
další epizody (24)
Dva a půl chlapa (TV seriál) - set dekoratér
Jasně, že je mrtvý (S12E15) - set dekoratér
Nedávej opicím zbraň (S12E14) - set dekoratér
Dědouš miloval svý holky (S12E13) - set dekoratér
další epizody (7)
2014 Máma (TV seriál) - set dekoratér
Fun Girl Stuff and Eternal Salvation (S02E22) - set dekoratér
Patient Zero and the Chocolate Fountain (S02E21) - set dekoratér
Sick Popes and a Red Ferrari (S02E20) - set dekoratér
další epizody (22)
Teorie velkého třesku (TV seriál) - set dekoratér
Infiltrace sterilní místnosti (S08E11) - set dekoratér
Reflexe na základě šampaňského (S08E10) - set dekoratér
Korekce nosní přepážky (S08E09) - set dekoratér
další epizody (24)
Dva a půl chlapa (TV seriál) - set dekoratér
Santova jízda (S12E08) - set dekoratér
Sex s animákem (S12E07) - set dekoratér
Alan sejmul malou holku (S12E06) - set dekoratér
další epizody (20)
2013 Máma (TV seriál) - set dekoratér
Smokey Taylor and a Deathbed Confession (S01E22) - set dekoratér
Broken Dreams and Blocked Arteries (S01E21) - set dekoratér
Clumsy Monkeys and a Tilted Uterus (S01E20) - set dekoratér
další epizody (22)
Teorie velkého třesku (TV seriál) - set dekoratér
Cooperova extrakce (S07E11) - set dekoratér
Vyvrácení existence objevu (S07E10) - set dekoratér
Anulace na Den díkůvzdání (S07E09) - set dekoratér
další epizody (24)
Dva a půl chlapa (TV seriál) - set dekoratér
Vodka, sodovka, mixér a smíchat (S11E10) - set dekoratér
Nehodový právník numero uno (S11E09) - set dekoratér
Pan Walden je mrtvý, já uklízím (S11E08) - set dekoratér
další epizody (16)
2012 Teorie velkého třesku (TV seriál) - set dekoratér
Vánoční deziluze (S06E11) - set dekoratér
Technika vykuchání ryby (S06E10) - set dekoratér
Konflikt s parkovacím místem (S06E09) - set dekoratér
další epizody (24)
Dva a půl chlapa (TV seriál) - set dekoratér
Kupte si stromeček (S10E11) - set dekoratér
V Amsterdamu se tomu tak neříká (S10E05) - set dekoratér
Je to velký pes (S10E02) - set dekoratér
další epizody (13)
2011 Teorie velkého třesku (TV seriál) - set dekoratér
Speckermanova repríza (S05E11) - set dekoratér
Rozšíření Válečníků z Ka’a (S05E10) - set dekoratér
Rozptýlení ornitofobie (S05E09) - set dekoratér
další epizody (24)
Dva a půl chlapa (TV seriál) - set dekoratér
Můj bratr je gorila! (S09E12) - set dekoratér
Krásná přistávací dráha (S09E11) - set dekoratér
Akvárium plné skleněných očí (S09E10) - set dekoratér
další epizody (16)
2010 Teorie velkého třesku (TV seriál) - set dekoratér
Rekombinace Ligy spravedlnosti (S04E11) - set dekoratér
Hypotéza o cizím parazitovi (S04E10) - set dekoratér
Komplikovanost vztahů (S04E09) - set dekoratér
další epizody (23)
Dva a půl chlapa (TV seriál) - set dekoratér
Čokoňamky aneb umřelo mi štěně (S08E12) - set dekoratér
Mrtvý od pasu dolů (S08E11) - set dekoratér
Jau, jau, nepřestávej (S08E10) - set dekoratér
další epizody (23)
2009 Teorie velkého třesku (TV seriál) - set dekoratér
Mateřská shoda (S03E11) - set dekoratér
Experiment Gorila (S03E10) - set dekoratér
Formulace odplaty (S03E09) - set dekoratér
další epizody (23)
Dva a půl chlapa (TV seriál) - set dekoratér
Pozor, je to neslušný (S07E11) - set dekoratér
Nebyl by to tanec, ale kulečník (S07E10) - set dekoratér
Vlasy kapitána Terryho (S07E09) - set dekoratér
další epizody (24)
2008 Teorie velkého třesku (TV seriál) - set dekoratér
Hypotéza dárkových předmětů do koupele (S02E11) - set dekoratér
Záhada s paní Vartabedianovou (S02E10) - set dekoratér
Triangulace bílého chřestu (S02E09) - set dekoratér
další epizody (20)
Dva a půl chlapa (TV seriál) - set dekoratér
Čtyři milenky a jeden pohřeb (S06E11) - set dekoratér
Ucítil šunku a rozrušilo ho to (S06E10) - set dekoratér
Příživník v Malibu (S06E09) - set dekoratér
další epizody (20)
2007 Teorie velkého třesku (TV seriál) - set dekoratér
Koktejlový experiment (S01E08) - set dekoratér
Knedlíčkový paradox (S01E07) - set dekoratér
Paradigma Pána prstenů (S01E06) - set dekoratér
další epizody (8)
Dva a půl chlapa (TV seriál) - set dekoratér
Skoro jako nekrofilie (S05E10) - set dekoratér
Úzký jsou dobrý (S05E09) - set dekoratér
Existuje paní Waflová? (S05E08) - set dekoratér
další epizody (23)
2006 Dva a půl chlapa (TV seriál) - set dekoratér
Vánoční večírek (S04E11) - set dekoratér
Líbal jsem Abrahama Lincolna (S04E10) - set dekoratér
Corey je už hodinu mrtvá (S04E09) - set dekoratér
další epizody (24)
2005 Dva a půl chlapa (TV seriál) - set dekoratér
Santova vesnička prokletých (S03E11) - set dekoratér
Něco slaného a zkrouceného (S03E10) - set dekoratér
Madam a její zvláštní přítel (S03E09) - set dekoratér
další epizody (24)
2004 Dva a půl chlapa (TV seriál) - set dekoratér
Chcete vidět tetování (S02E11) - set dekoratér
Losos pod svetrem (S02E10) - set dekoratér
Ano, Monsiňore (S02E09) - set dekoratér
další epizody (24)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál) - set dekoratér
Alan Harper, chiropraktik (S01E11) - set dekoratér
Šťastné díkůvzdání (S01E10) - set dekoratér
První úkol splněn (S01E09) - set dekoratér
další epizody (11)
2002 Greetings from Tucson (TV seriál) - set dekoratér
Báječní Stevensovi (TV seriál) - set dekoratér
Ren-Gate (S02E19) - set dekoratér
2000 Syn pláže (TV seriál) - set dekoratér
Fanny and the Professor (S01E06) - set dekoratér
Two Thongs Don't Make a Right (S01E05) - set dekoratér
Love, Native-American Style (S01E04) - set dekoratér
další epizody (6)

TV pořady

2019 A Very Brady Renovation (TV pořad) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky