foto

Jana Matulová-Šteindlerová

  • nar. 20.5.1958 (62 let)
    Spišská Nová Ves, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Perníková věž
1999 Ze života pubescentky (TV film)
1998 Pasti, pasti, pastičky
1995 Schlafes Bruder
1994 Díky za každé nové ráno
1993 Stalingrad
1992 Dědictví aneb Kurvahošigutntág
1991 Machinko (TV film)
1989 Volná noha
Čas sluhů
1988 Čierne diery (TV film)
1983 Samorost

TV seriály

2005 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Hypnóza (S02E02)
Oběti (TV seriál)
Hadí tanec (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky