foto

Kenny Bee

  • nar. 23.2.1953 (66 let)
    Hong Kong, Hong Kong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hua jiao zhi wei
2018 House of the Rising Sons
Ta chung ča
2013 Tian tai
2012 Star of Bethlehem
Tian mi mi
2011 Dong cheng xi jiu 2011
Mr. Zhai
The Land with No Boundary
2010 Shanghai Blue
Yue guang bao he
2007 Xin xiang shi cheng
2006 Shanghai Red
2005 Tou wen zi D
Velké dobrodružství
2004 A ma you nan
Hua hao yue yuan
Wo yao zuo model
Xing gan dou shi
2002 Chinese Orthopedist and the Spice Girls
Freaky Story
Happy Family
2001 Lao you ji cha can ting
The Replacement Suspect
2000 Xia gu ren xin
1998 Jiu xing bao xi
Mei you xiao liao de tian kong
1996 Qi yi lu cheng zhi: Zhen xin ai sheng ming
Yun cai zhi li xing
1995 Jin yu man tang
Shi xiong di
1993 Guang Dong wu hu: Tie quan wu di Sun Zhong Shan
Long fu hu zi
Mei gui mei gui wo ai ni
She diao ying xiong zhi dong cheng xi jiu
1992 Bojovník
Cao mang ying xiong
Man hua wei long
Meng xing shi fen
Te yi gong neng xing qiu ren
1991 Biao ge wo lai ye
Du ba
Hao men ye yan
Jiu yi: Shen diao xia lu
Sa Sa Ga Ga zham hei loi
Xin jing wu men 1991
Zhi zai chu wei
1990 BB san shi
Zhong Ri nan bei he
1989 Bláznivá spolubydlící
Bu tuo wa de ren
Huo zhu gui
Kantonský kmotr
Sha shou hu die meng
Shao nu xin
Tou qing xian sheng
Zai jian wang lao wu
1988 Chuang xie xian sheng
Hao nu shi ba jia
Yi qi liang fu
1987 Biao ge dao
Piao cuo can
Project A 2
Tian guan ci fu
Yi wu liang qi
1986 Božská relikvie
Liang gong po ba tiao xin
Milionářský expres
Sha qi er ren zu
1985 Gui ma fei ren
Let's Make Laugh II
Tin sai chut gang
1984 And Now What's Your Name
Ching wa wong ji
Shanghai zhi ye
1983 Biu choh chat yat ching
Meng
1982 Crimson Street
Monkey Business
Qiao ru cai die fei fei fei
Zai na hepan qingcao qing
1981 Feng kuang shi jie
Long de chuan ren
Meng de yi chang
Radostný vítr
Wu long xing da yun
1980 Da xiao jiang jun
Jia qi nao fan tian
Jiu shi liu liu de ta
Ju san liang yi yi
Mei li yu ai chou
Ni na hao leng di xiao shou
Ran shao 0.7 du
Te bie zhi zhai
The Desperados
The Spooky Bunch
Tian liang hao ge qiu
Tian xia yi da xiao
Xiao cheng de gu shi
You jian chun tian
1979 Xi feng de gu xiang
Xun meng de hai zi
Zao an tai bei
1978 Making It
1977 Di er dao cai hong
1976 Qiu Xia
Wen na yu jiao shu
1975 Da jia le

Režijní filmografie

Filmy

1986 Sha qi er ren zu

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace