foto

Matthew Chamberlain

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Broken Hallelujah
2012 The Last Stop
2010 The Insatiable Moon
2009 Under the Mountain
2006 Smrtelná nákaza (TV film)
Černé ovce
2005 King Kong
2004 Třináctá komnata
2002 Blessed
Oheň (TV film)
1996 Přízraky
1994 Nákaza
1993 Stroke

TV seriály

2018 James Patterson - Vražda je věčná (TV seriál)
2010 Spartakus (TV seriál)
Stínohra (S01E05)
Tajemství jámy (S01E04)
Sacramentum Gladiátorům (S01E02)
2008 Tajemství Pravdy (TV seriál)
1999 Duggan (TV seriál)
1998 A Twist in the Tale (TV seriál)
Dobrodružství rodiny Robinsonů (TV seriál)
The Legend of William Tell (TV seriál)
Xena (TV seriál) - herec, a.z.
Nezapomeň na mě (S03E17) - a.z.
Když jsi v Římě… (S03E16)
1996 Xena (TV seriál)
Holka se chce jenom bavit (S02E04)
1995 Herkules (TV seriál)
Mysterious Island (TV seriál)
1992 Shortland Street (TV seriál)
1990 Johnson & Friends (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace