foto

Jonas Bloquet

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

César Awards

  • 2017 -Elle (Nejslibnější herec)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sestra
Seule à mon mariage
2016 Elle
Sirotek
2014 3 dny na zabití
2013 Mafiánovi
Tonnerre
2012 Trois coeurs pour battre
2008 Soukromé lekce

TV seriály

2017 Transferts (TV seriál)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace