foto

Anki Larsson

  • nar. 18.8.1954 (66 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kungen av Atlantis
Slunovrat
2018 Diagnóza kocovina
Under klar himmel
2015 Bezchybný plán
2014 Annabell v zemi divů
2013 Ego
Povídky ze Stockholmu
2012 Výpadky proudu
2009 Pozdní sběr
2008 Mellan 11 och 12 (TV film)
Místo abrakadabra
2005 Sex, naděje a láska
2004 Fragile
2002 K-G i nöd och lust
2001 Eva & Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko

TV seriály

2020 Ambassadören (TV seriál)
Moderskeppet har landat (E09)
Máme to! (TV seriál)
Be Careful What You Wish For (E06)
Elmer (E05)
Boom Boom (E04)
další epizody (6)
2019 Revansch (TV seriál)
2017 Småstaden (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Finaste familjen (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2015 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 1 (S01E01)
Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Najet do zdi (S02E07)
Americký klub (S02E05)
2014 Skuteční lidé (TV seriál)
Domen (S02E10)
Vid vägskälet (S02E09)
Befriaren (S02E08)
další epizody (5)
2013 Barna Hedenhös uppfinner julen (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Skuteční lidé (TV seriál)
Familjebanden (S02E05)
Tjuven (S02E04)
Uppvaknandet (S02E03)
další epizody (5)
2012 Skuteční lidé (TV seriál)
The Code (S01E10)
Blind Love (S01E07)
Sly Leo (S01E06)
další epizody (7)
2011 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Eiserne Hochzeit (E10)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
Solsidan (TV seriál)
Våra vänners liv (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2007 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Den svaga länken (S03E06)
2005 God morgon alla barn (TV seriál)
Kvalster (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Lasermannen (TV seriál)
Saltön (TV seriál)
2004 Orka! Orka! (TV seriál)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
Stora teatern (TV seriál)
1999 Eva & Adam (TV seriál)

Dokumentární

2020 Valla villekulla
2015 Of Biblical Proportions

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky