foto

Katharina Palm

  • nar. 7.4.1963 (57 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Chuzpe - Klops braucht der Mensch! (TV film)
2013 Tatort - Gegen den Kopf (TV film)
2012 Ruhm
2011 Nebezpečná metoda
2009 Hangtime - Kein leichtes Spiel
Schlaflos (TV film)
Zwölf Winter (TV film)
2008 Der Große Tom (TV film)
Die Dinge zwischen uns
2006 Elementární částice
Tatort - Das ewig Böse (TV film)
2004 Agnes a jeho bratři
2003 Savannah (TV film)
2002 Fickende Fische
1998 Ich schenk dir meinen Mann (TV film)
Ärzte: Kinderärztin Leah - Ein neues Leben (TV film)
1996 Zwei Tage grau
1994 Lena (TV film)
1988 Im Jahr der Schildkröte
1984 Die Witwe Capet (TV film)

TV seriály

2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Kalt serviert (S15E30)
2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der einzige Ausweg (S17E03)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2006 Rick & Olli (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Callgirls (E16)
1998 Klaun (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1990 Baldur Blauzahn (TV seriál)
1986 Janoschs Traumstunde (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky