foto

Betty Sun

  • nar. 26.9.1982 (38 let)
    Shanghai, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 My People, My Homeland
2018 Stín
2015 E gun tian shi
2014 Just Another Margin
The Breakup Guru
2011 Mural
Osamělý válečník
2010 Yue guang bao he
2009 Kung Fu Kyborg
2008 Hua pi
Iron Road (TV film)
2006 Obávaný bojovník

TV seriály

2020 I Will Find You a Better Home (TV seriál)
With You (TV seriál)
2017 Nothing Gold Can Stay (TV seriál)
2015 Mi yue zhuan (TV seriál)
2011 Empresses in the Palace (TV seriál)
2006 Tian he ju (TV seriál)