Reklama

Reklama

Hua pi 2

  • Čína 画皮2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Před 500 lety liščí démon v podobě ženy zachránil život smrtelníkovi, čímž porušil zákony světa démonů. Za to byla žena uvězněna v ledové propasti a dnem i nocí mučena extrémním chladem. Pomocí mladého ptačího démona utekla z ledového vězení. Ví, že při zatmění Slunce se stírá hranice mezi dnem a nocí. Jen v tuto dobu si lidé a démoni mohou vyměnit svá místa. Liščí žena se stane člověkem, když jí někdo dobrovolně nabídne své lidské srdce... (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

chrustie 

všechny recenze uživatele

Pro evropana, velmi exotické porcelánové panenky s obříma očima a kůží jako samet, vždy udělají své. I přes né příliš chytlavou hudbu a zbytečně dlouhou stopáž, se aspoň pro mě, jedná o jeden z nezajimavějších asijských snímků, co jsem viděl. Po vizuální stránce velmi chytlavé, nápadité scény plné detailů. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je viditeľné, že táto fantasy romanca stála nejaký ten jüan. Ak dôjde na akciu, je na čo sa pozerať. Proste klasické spomaľovačky ( aby mal divák dôkladný prehľad ) a veľkolepé bitky. Ale tá vata okolo. Nechcem odsudzovať nadčasový, rozprávkový ľúbostný námet, ktorý sa objavuje vo filmoch po celom svete, ale oni na tom východe to akosi robia, hlavne v 21. storočí, ako jednu zdĺhavú púťovú atrakciu. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $50,425Tržby Celosvetovo $116,400,000▐ V prvom rade to je strašne zdĺhavé na to aby to mohlo strhnúť, upútať, akcia v minimálnom rozsahu, dejovo miestami dosť miš maš, niekedy je fakt ťažké sa vyznať v postavách ktorá je ktorá, vizuál slušný ale zas niektoré triky ako medveď dosť odbité. /40%/ ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

Tak chlapci a dievčatá sa vytiahli. Po prvom filme mi ani len nenapadlo, že by niekomu mohlo napadnúť robiť film s rovnakým názvom a číslovkou indikujúcou pokračovanie. Stalo sa a Hua Pi 2/ Wu Bei otvoril Shanghaiský filmový festival 2012, hoci neviem, či hneď v 3D verzii, ktorá ma teda nelákala o nič viac, keďže v Číne od čias Avatara nakrúcajú 3D aj teenagerské filmy a vôbec, snáď všetko. V každom prípade, tentokrát sa láska a démoni stretávajú v silnom príbehu. Akoby si niekto spomenul, že pár rokov dozadu mal Zhang Yimou šťastnú ruku vo vzťahu k západnému publiku s vecičkami typu Hrdina či Klan lietajúcich dýk. Takže opäť ako prídavok k silnému osudovému príbehu sú tu veľké krásne povievajúce scény. A dvojica Vicky Zhao Wei (princezná Jiang) a Zhou Xun (líščí démon), ktoré osebe by ma asi primäli celé to dopozerať. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Nepřijde mi to jako Painted Skin 2, spíše bych řekl že to je sequel k Painted Skin. Stejný příběh, stejná dějová linie, z velké části i stejní herci. Ale POZOR!! - toto má absolutně jinou amosféru. By člověk neřekl, co se stejným filmem udělají 4 roky. Barevnější, poutavější, kvalitnější bitvy/souboje. I když to hrají stejní herci, tak jim to prostě více věřím. Lepší kostýmy a musím říct že i lepší herecké výkony. ()

Galerie (210)

Reklama

Reklama