foto

Ernest Kostelník

  • nar. 3.10.1915
    Košice, Rakousko-Uhersko
  • zem. 6.2.1976 (60 let)
    Bratislava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Do posledného dychu
Sváko Ragan (TV film)
Zypa Cupak (TV film)
1975 Lampióniky (TV film)
Život na úteku
1974 Do zbrane, kuruci!
Netrpezlivosť srdca (TV film)
1973 Prípad krásnej nerestnice
1964 Archimedov zákon
1962 Výlet po Dunaji
1958 Šťastie príde v nedeľu
1957 Štyridsaťštyri
1949 Čertova stena

TV seriály

1976 Miesto v dome (TV seriál)
Otec (E06)
Zlatá brána (E01)
1974 Pavol zasahuje (TV seriál)
1971 V tieni vlkov (TV seriál)
Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV seriál)
1970 A. C. Dupin zasahuje (TV seriál)

Dokumentární

1967 Profily (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace