foto

Martina Vančíková

  • nar. 1970
    Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Priama úmera (TV film)
Čakanie na všedné dni (TV film)
1985 Vydatá slečna Rosita (TV film)
1984 Decko v dome (TV film)
1983 Tomáš a Zuzana (TV film)
1979 Na vysokej skale: Ovčiar Bebek
1978 Poštár Lábus (TV film)
1977 Láska sesterská (TV film)
Volám sa Tina (TV film)
Šediny doktora Ondáka (TV film)
1975 Minúta rozhodnutia (TV film)
1974 Veľká noc a veľký den

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky