foto

Colin Blakely

  • nar. 23.9.1930
    Bangor, Hrabství Down, Severní Irsko, Velká Británie
  • zem. 7.5.1987 (56 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Birthday Party, The (TV film)
1985 Father, The (TV film)
Operation Julie (TV film)
1983 Don Camillo
Král Lear (TV film)
Legend of the Champions (TV film)
Red Monarch (TV film)
1982 Stopa Růžového pantera
Zlo pod sluncem
1981 Antony & Cleopatra (TV film)
Bankovní loupež
Nailed
Psy-Warriors (TV film)
1980 Day Christ Died, The (TV film)
Malý lord Fauntleroy (TV film)
Nižinský
Žoldáci
1979 Meetings with Remarkable Men
1978 Hluboký spánek
1977 Equus
1976 Růžový panter znovu zasahuje
Something to Hide
1975 Galileo
Love Among the Ruins (TV film)
To by se zvěrolékaři stát nemělo
1974 Vražda v Orient expresu
1973 Song at Twilight, A (TV film)
The National Health
1972 Mladý Winston
1970 Soukromý život Sherlocka Holmese
1969 Alfréd Veliký
1968 Decline and Fall... of a Birdwatcher
Její pomsta
1967 ...Otan ta psaria vgikan sti steria!
Charlie Bubbles
1966 Spy with a Cold Nose, The
Člověk pro každé počasí
1964 Dlouhé lodi Vikingů
Do toho, do toho!
Never Put It In Writing
Práskači
1963 Ten sportovní život
1962 The Password is Courage
1961 Hellions, The
1960 V sobotu večer, v neděli ráno

TV seriály

1986 Paradise Postponed (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Summer Season (TV seriál)
The Beiderbecke Affair (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1975 The Hanged Man (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
1972 The Challengers (TV seriál)
The Man Outside (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
1967 Half Hour Story (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 The Plane Makers (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

1982 Making of Agatha Christie's 'Evil Under the Sun', The (TV film) - a.z.
1964 Horizon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace