foto

Vonetta McGee

  • nar. 14.11.1945
    San Francisco, California, USA
  • zem. 9.7.2010 (64 let)
    Berkeley, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Černý srpen
1998 Johnny B Good
1996 The Man Next Door (TV film)
1994 Návrat Cagneyové a Laceyové (TV film)
1992 Perry Mason: Příběh přelétavého Romea (TV film)
Stormy Weathers (TV film)
You Must Remember This (TV film)
1991 Brother Future (TV film)
1990 To Sleep with Anger
1985 Hell Town (TV film)
1984 Repo Man
1981 Scruples (TV film)
1978 Superdome (TV film)
1977 Brothers
Operace Foxbat
1975 Vražda na Eigeru
1974 Thomasine & Bushrod
1973 Detroit Heat
Křičí, Drakula, křičí - a.z.
Shaft v Africe
The Norliss Tapes (TV film)
1972 Blacula
Hammer
Io monaca... per tre carogne e sette peccatrici
Melinda
1970 The Kremlin Letter
1969 Ztracený muž
1968 Faustina
Velké ticho

TV seriály

1996 Jilmová ulice (TV seriál)
1987 Bustin' Loose (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Hell Town (TV seriál)
1984 Magnum (TV seriál)
Případ rudolícího herce (S04E12)
1983 The Yellow Rose (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)

Dokumentární

1968 Western, Italian Style (TV film)

Host

TV pořady

1974 Tattletales (TV pořad)