foto

Adriana Spadaro

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1993 Delitti imperfetti (TV film)
Vortice mortale
1991 Amore sconosciuto, Un
Come una mamma (TV film)
1990 Tre colonne in cronaca
1989 Sindibád sedmi moří
1988 I giorni randagi
1987 Komando černý panter
Luisa. Quattro storie di donne (TV film)
Tanečníci
1986 Penombra
Salome
1985 Assisi Underground, The
Herkulova dobrodružství
1984 Barcamenandoci
L'attenzione
1983 'F.F.S.S.', cioè:... che mi hai portato a fare sopra a Posillipo se non mi vuoi più bene?
Herkules
La casa delle orchidee
Ohnivý blesk
1981 Disubbidienza, La
Scoiattolo, Lo
1979 Aféra Concorde
Brillantina Rock
1978 6000 km di paura
1977 La dottoressa sotto il lenzuolo
1976 Gli esecutori
Safari Expres
1975 Emanuelle nera
Frankenstein all'italiana
Gatti rossi in un labirinto di vetro
Lupo dei mari, Il
1974 Dallas
La svergognata
1973 Badessa di Castro, La
Crash! Che botte strippo strappo stroppio
Krutý New York
1972 I familiari delle vittime non saranno avvertiti
La bella Antonia, prima Monica e poi Dimonia
Metti lo diavolo tuo ne lo mio inferno
1971 Due assi del guantone, I
Mazzabubù... quante corna stanno quaggiù?
Ritorno del gladiatore piů forte del mondo, Il
1968 Goldface, il fantastico superman
1966 Supercolpo da 7 miliardi
1963 Holky na motorkách
1962 Canzoni a tempo di twist
Smrt kmotřička
1961 Il ratto delle sabine
Io bacio... tu baci

TV seriály

1998 Lui e lei (TV seriál)

Dokumentární

1963 90 notti in giro per il mondo
In Italia si chiama amore
Notti e donne proibite
Sexy proibitissimo
Supersexy '64
1962 Mondo sexy di notte

Scénografická filmografie

Filmy

1966 Missione mortale Molo 83 - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky