foto

Markéta Richterová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Zoufalci
2003 Seance Fiction (studentský film)
2001 Dvouoký sen divoké zrcadlovky (studentský film)

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Blízká setkání (S02E37)
2014 Clona (TV seriál)
První oheň (E02)
2010 Zázraky života (TV seriál)
Nevím, čí jsem (S01E12)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
Redakce (TV seriál)

Dokumentární

2007 Domácí násilí ve filmovém ateliéru (studentský film)
2005 Pohybem spouště (studentský film)
2004 Maso na talíři (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky