Reklama

Reklama

Poražení

(seriál)
  • Německo Shadowplay (více)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

V Berlíně roku 1946 pátrá americký policajt po pohřešovaném bratrovi a pomáhá přitom mladé německé policistce v boji proti vlně násilí, která zaplavila celé město. (Netflix)

Recenze (21)

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Povedz mi o tom meste niečo pozitívne..." Pre väčšinu neprávom nepovšimnutý seriál, ktorý produkoval Netflix. Dlhšie som seriál odkladal, ale už po niekoľkých minútach som bol ako ryba vo vode. Rozbombardovaný Berlín je veľmi vierohodne zobrazený, každá ulica, každý rozpadnutý dom. Všade ruiny, trosky a hromady tehál, ktoré odpratávajú davy Nemcov. Zločin a čierny obchod rozkvitá a v tomto chaose sa pokúša polícia, ktorá nemá ani poriadnu budovu vykonávať svoju prácu. Popravde, seriál som chcel vidieť hlavne kvôli Nine Hoss, ktorá už svoje kvality ukázala mnohokrát. Scény ako "Vyzlečte sa!" alebo prvé stretnutie s manželom vo väzení si budem dlho pamätať. Veľmi pozitívne ma prekvapil austrálsky herec L. M. Green známy z megahitu Upgrade, ktorého som tu nečakal, no o to viac prekvapil. Najznámejšiu tvár T. Kitscha veľmi nepochválim. Je to sympaťák, na prvý pohľad sa do svojej roly aj hodil, ale po niekoľkých dieloch vám doklapne, že dokonale používa iba jeden smutný kukuč. Sekne mu to, ale od herca očakávate viac polôh. Celkovo veľmi príjemné prekvapenie a na čiastočne otvorený koniec možno raz niekto nadviaže, ale ani nemusí, pretože príbeh je viacmenej ukončený, čo je dobrá správa pre divákov, ktorí sa neradi viažu na nekonečné seriály. Vzhľadom na to, že je to seriál ma to max. vtiahlo a užil som si napínavý príbeh v atraktívnom prostredí. 90%. ()

*CARNIFEX* odpad!

všechny recenze uživatele

Človek pozná mnoho dôvodov pre ktoré sa môže dogrcať, no určite nato nepotrebuje sledovať 6 hodinový seriál o skurvenej propagande, v ktorej je všetko čierne, alebo všetko biele. Samozrejme, extrémne slizký Američan vo fašistickom, povojnovom Nemecku bojuje za spravodlivosť, pričom na úvod netreba poukázať na nič iné, ako zločiny páchané Ruskou armádou. Vám to v tom skurvenom Netflixe v tých Vašich liberálnym LGBT homošských gebuliach nadobro zajebalo .. ()

Reklama

Rozarka18 

všechny recenze uživatele

Zbombardovaný Berlín rozdelený na štyri sekcie, kde kuli pikle všetci. Absolútne uveriteľné. Lov na nižšie postavené nacistické prasatá. Uveriteľné. Berlinský lekár so svojím komandom, využívajúc neprehľadnú situáciu na vlastné obohatenie. Menej uveriteľné. Za mňa fajn seriál, len by som rada vedela, či Nemci nemajú už žiadneho iného herca, keďže všade pchajú toho istého. ()

Peddro 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavé téma, ale příliš mě nepřesvědčil herecký výkon hlavního hrdiny a ani jeho postava nebyla nijak zvlášť sympatická. Příběh zůstal nedořešen, tak jsem zvědav, zda bude pokračovat. Také nechápu, proč se Max jako svobodný a nezadaný ani nepokusil o Claire, která je nejen krásná a přitažlivá, ale především se mu sama nabízela? To je nepochopitelné.... ()

kritkMd 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina strašně nesympatický idiot. Každý náhodný člověk na ulici umí mluvit plynule anglicky, sovětský parchant a němci spolu komunikují anglicky. Němci mezi sebou mluví chvíli německy, pak anglicky bezdůvodně. Nechutné. Herecké výkony mizerné, z celého obsazení se mi nelíbí nikdo. Scénář co nikam nevede. Mstitel záporák z 45th division, provádí činy, které by dělal asi každý, takže s ním soucítím místo toho abych ho nenáviděl. Ale hlavně příběh co vůbec nikam nevede a konec, který vás ani nezajímá. Hodně zajímavý námět, ale tak špatně proveden že se mi chce zvracet. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

  • Scény zbombardovaného povojnového Berlína vznikli na mieste starého cukrovaru a bývalej bane. (Arsenal83)
  • Pôvodná verzia bola vyrobená v ôsmich epizódach, ale séria bola prvýkrát odvysielaná na ZDF v štyroch celovečerných epizódach. (Arsenal83)

Reklama

Reklama