foto

Dominique Fauquet-Lemaitre

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2011 A Fairly Odd Movie: Grow Up, Timmy Turner! (TV film) - set dekoratér
2010 Wolfsbergská bestie (TV film) - set dekoratér
2009 Nezvaná - set dekoratér
2007 88 minut - set dekoratér
Spálené vzpomínky - set dekoratér
2006 Super náhradník - set dekoratér
2005 Nelítostná rasa - set dekoratér
Painkiller Jane (TV film) - set dekoratér
Tam, kde jsem nikdy nebyl - set dekoratér
2004 Connie a Carla - set dekoratér
Někdo to rád blond - set dekoratér
2002 K-9: Soukromý detektiv - set dekoratér
Nakládačka 2: Zpátky na led - set dekoratér
2001 13 duchů - set dekoratér
Vzhůru nohama - set dekoratér
2000 Hlavní cíl (TV film) - set dekoratér
Příběh Lindy McCartneyové (TV film) - set dekoratér
1999 Wonder Cabinet, The (TV film) - set dekoratér
1998 Muž dvou tváří (TV film) - set dekoratér
Ohnivá bouře - set dekoratér
1997 Všechny minulé zimy (TV film) - set dekoratér
Ďáblův obhájce (TV film) - set dekoratér
1996 Milenec nebo vrah - set dekoratér
Rukojmí nebo komplic? - set dekoratér
1994 Křižovatka - set dekoratér
Na útěku (TV film) - set dekoratér
Surové hry (TV film) - set dekoratér
1993 Mořský vlk (TV film) - set dekoratér
Obchodník s hrůzou - set dekoratér
1992 Dirty Work (TV film) - set dekoratér
Volání divočiny (TV film) - set dekoratér
1986 Dokonalá vražda (TV film) - set dekoratér

TV seriály

2021 Big Sky (TV seriál) - set dekoratér
Let It Be Him (E09) - set dekoratér
The End is Near (E08) - set dekoratér
I Fall to Pieces (E07) - set dekoratér
další epizody (4)
2020 Big Sky (TV seriál) - set dekoratér
A Good Day to Die (E05) - set dekoratér
Unfinished Business (E04) - set dekoratér
The Big Rick (E03) - set dekoratér
další epizody (5)
Arrow (TV seriál) - set dekoratér
Fadeout (S08E10) - set dekoratér
Green Arrow & the Canaries (S08E09) - set dekoratér
Crisis on Infinite Earths, Part 4 (S08E08) - set dekoratér
2019 Arrow (TV seriál) - set dekoratér
Purgatory (S08E07) - set dekoratér
Reset (S08E06) - set dekoratér
Prochnost (S08E05) - set dekoratér
další epizody (20)
2018 Arrow (TV seriál) - set dekoratér
Elseworlds, Part 2 (S07E09) - set dekoratér
Unmasked (S07E08) - set dekoratér
The Slabside Redemption (S07E07) - set dekoratér
další epizody (23)
2017 Arrow (TV seriál) - set dekoratér
Irreconcilable Differences (S06E09) - set dekoratér
Crisis on Earth-X, Part 2 (S06E08) - set dekoratér
Thanksgiving (S06E07) - set dekoratér
další epizody (23)
2016 Arrow (TV seriál) - set dekoratér
What We Leave Behind (S05E09) - set dekoratér
Invasion! (S05E08) - set dekoratér
Vigilante (S05E07) - set dekoratér
další epizody (23)
2015 Arrow (TV seriál) - set dekoratér
Dark Waters (S04E09) - set dekoratér
Legends of Yesterday (S04E08) - set dekoratér
Brotherhood (S04E07) - set dekoratér
další epizody (23)
2014 Arrow (TV seriál) - set dekoratér
Výstup (S03E09) - set dekoratér
Stateční a smělí (S03E08) - set dekoratér
Natáhni svůj luk (S03E07) - set dekoratér
další epizody (23)
2013 Arrow (TV seriál) - set dekoratér
Tři duchové (S02E09) - set dekoratér
Vědec (S02E08) - set dekoratér
Stát vs. Queenová (S02E07) - set dekoratér
další epizody (23)
2012 Arrow (TV seriál) - set dekoratér
Konec roku (S01E09) - set dekoratér
Vendeta (S01E08) - set dekoratér
Ohnivá múza (S01E07) - set dekoratér
další epizody (9)
2011 Chaos (TV seriál) - set dekoratér
2009 Caprica (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (E01) - set dekoratér
Stav beztíže (TV seriál) - set dekoratér
Threshold (E03) - set dekoratér
Law of Natural Selection (E02) - set dekoratér
Pilot (E01) - set dekoratér
2007 Bionická žena (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (E01) - set dekoratér
2004 Traffic (TV seriál) - set dekoratér
2003 Manželská krize (TV seriál) - set dekoratér
2002 John Doe (TV seriál) - set dekoratér
1999 Strange World (TV seriál) - set dekoratér
1996 Milénium (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (S01E01) - set dekoratér
1991 MacGyver (TV seriál) - set dekoratér
Coltonové (S07E05) - set dekoratér
Vnitřní zrak (S06E21) - set dekoratér
Stopy slz (S06E20) - set dekoratér
další epizody (11)
1990 MacGyver (TV seriál) - set dekoratér
Tvrdě na tělo (S06E11) - set dekoratér
Návštěvník (S06E10) - set dekoratér
Hořká úroda (S06E09) - set dekoratér
další epizody (21)
1989 MacGyver (TV seriál) - set dekoratér
Madonna (S05E11) - set dekoratér
Carla a Roxy je jedna žena (S05E10) - set dekoratér
Desetiprocentní řešení (S05E09) - set dekoratér
další epizody (25)
1988 MacGyver (TV seriál) - set dekoratér
Závodní dráha (S04E05) - set dekoratér
Na křídlech s modlitbou (S04E04) - set dekoratér
Outsideři (S04E03) - set dekoratér
další epizody (15)
1987 Airwolf (TV seriál) - set dekoratér
MacGyver (TV seriál) - set dekoratér
Výbuch (S03E10) - set dekoratér
Pekelný týden (S03E09) - set dekoratér
Zabiják (S03E08) - set dekoratér
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky