Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po svém podivínském strýci Cyrusovi zdědí Arthur dům. Nové dědictví má však nečekané zvláštnůstky skleněné stěny popsané neznámým jazykem a především 12 naštvaných duchů. Rodina záhy zjistí, že bydlení zde je doslova o život. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Priemer dávam len za masky, lebo inak to bola stupidita ako hrom. Viac sa mi to páčilo 17 rokov dozadu ako teraz pri opätovnom zhliadnutí. Lillard neznesiteľný, Shannon ani len neukázala kozy, načo ju tam teda brali, Tony bol blbší ako v Monkovi. Nuž, žiadna sláva. Len tá technická stránka to vytiahla vyššie. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

no dobre, duchovia vyzerajú smiešne, asi to pustím svojim deťom (keď niekedy nejaké budem mať) aby boli poslušné. A budem im hovoriť: "Keď nebudete jesť špenát, zavriem vás do skleneného domu." Akonáhle však vyrastú a dosiahnu vek viac ako 4 ROKY, tento film sa stane nepoužiteľným. Síce sa maskéry snažili, ale zbytočne, lebo po komplexnom zhliadnutí ich prácu nik neocení. Navyše tam hral ten príšerný vyškerený herec . . . ()

Reklama

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Nápad s pekelným strojom nebol zlý, len to bolo dosť hlúpo zrealizované. Duchovia boli pôsobiví (hlavne to dievča v krvavom kúpeli) a postava opatrovateľky detí celkom vtipná ("Hele, půlka právníka"). Rád by som si to pozrel v lepšej réžií a s lepším scenárom. Matthew Lillard je ovšem skvelý. Edit: Po rokoch pridávam jednu * za krutú atmosféru. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Po HOUSE ON HAUNTED HILL druhý film ze spotřební hororové produkce Dark Castle Entertaiment, opět předělávka dalšího duchařského hororu od Williama Castlea, po kterém se společnost pojmenovala. Vzdor řiďounkému ději, otravným postavám (děcko, ukecaná černoška, která jakoby sem zabloudila ze SCARY MOVIES, i tradičně ujetý Matthew Lillard je na hraně) a příliš melodramatickým duchům, jejichž jednotlivé příběhy nám ve filmu zůstanou utajeny (číhněte na bonusy), ale tenhle filmový strašidelný barák stojí za pozornost a to právě díky velmi pěkně nadesignovanému domu, originálně pojatému jako záhrobní mašina běžící na duchy. A rozervat Shannon Elizabeth podprdu taky neuškodilo. ()

Anticque 

všechny recenze uživatele

Efektově velice dobře zpracovaný horror, atmosféra je dost slušná, nápad z 12i duchy se povedl, nejlepší byl asi Lamač, který mě nadchl. Hlavní záminku filmu jsme rozluštil už asi po 30 minutách, ale stejně jsem musel s napětím dokoukat film jestli je to pravda, potvrdilo se. Slušný efekt byl rozpůlení chlápka dveřmi, ale jinak všichni duchové byli hustý. Chvála horroru, bez něj bych se unudil k smrti. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (5)

  • Na začátku filmu jede v domě Arthurovi rodiny během snídaně na pozadí v televizi původní film 13 Ghosts. (Chatterer)
  • Za devět týdnů promítání film vydělal v USA přes 40 milionů dolarů a po celém světě přes 60 milionů dolarů. (Chatterer)

Reklama

Reklama