foto

Jean-Claude Petit

  • nar. 14.11.1943 (76 let)
    Vaires-sur-Marne, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Melancolie Ouvriere (TV film)
2016 Dalida
2015 Rodinné vinařství
2009 Kocour v botách
Tvář
2007 Pozvánka k tanci
2006 Lady Chatterley
Le Passager de l'été
2004 1802, l'épopée guadeloupéenne
Pédale dure
Superstar
2003 Simon le juste (TV film)
2002 Sexes très opposés
Un paradis pour deux (TV film)
Únosce
2001 Ráj na zemi
2000 Bídníci (TV film)
Lumumba
Profesor
1999 Paddy
1998 Sucre amer
Un cadeau, la vie! (TV film)
1997 Langevin : le secret (TV film)
Le serre aux truffes (TV film)
Nuit du destin, La
Páni, nebo kluci?
Saraka bô
1996 Complot d'Aristote, Le
Désiré
Rošťák Beaumarchais
1995 Husar na střeše
1994 Foreign Student
Hirondelles ne meurent pas à Jerusalem, Les
Nobody's Children (TV film)
1993 En compagnie d'Antonin Artaud
1992 588 rue paradis
Coupable d'innocence ou Quand la raison dort
Komedianti
1991 All Out
Grande dune, La (TV film)
Mayrig
Rue du Bac
Stále sami
1990 Cyrano z Bergeracu
Uranus
1989 Bille en tete
Dva
Návrat tří mušketýrů
Čápi mají svojí hlavu
1988 Savannah
1987 Dokud budou ženy
Fucking Fernand
Náhlý závan větru
1986 Caviar rouge, Le
Inconnue de Vienne, L' (TV film)
Jean od Floretty
Manon od pramene
1985 Billy Ze Kick
Tristesse et beauté
Zlomky života
1984 Zúčtování
1983 Vive la sociale!
1980 Tusk
1974 Chez les Titch (TV film)

TV seriály

2010 Les Vivants et les morts (TV seriál)
La Libération (E08)
L'Explosion (E07)
L'Incendie (E06)
další epizody (8)
1999 Chasseurs d'écume (TV seriál)
1994 Avocat d'office (TV seriál)
Seaforth (TV seriál)
1993 Mayrig (TV seriál)
Zámek Oliviérů (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
L'île (TV seriál)

Dokumentární

1994 La Véritable histoire d'Artaud le Mômo

TV pořady

1980 Stars (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1991 Stále sami
1985 Billy Ze Kick
1976 Koritsi vomva, To

TV seriály

1964 Top à... (TV seriál)

Dokumentární

2004 Les marches du podium
2002 Compositeurs/réalisateurs, dialogue impossible?

Host

TV pořady

1985 Victoires de la musique (TV pořad)
1981 13 heures le journal (TV pořad)
1980 Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce