foto

Emily Rutherfurd

  • nar. 18.9.1974 (44 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Work Mom (TV film)
2006 Derek & Simon: A Bee and a Cigarette
Pity Card, The
2005 Elizabethtown
2002 Sexy párty

TV seriály

2017 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Groundbreaking (S06E10)
Průměrňákovi (TV seriál)
Scvrklé vaječníky (S08E13)
2016 The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Other Woman (S01E11)
Průměrňákovi (TV seriál)
Až moc veselé Vánoce (S08E09)
Lanai (S07E21)
2015 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Dodgy Draft (S01E19)
2012 Christine (TV seriál)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Stand and Deliver (E05)
Poslední chlap (TV seriál)
Guess Who's Coming to Dinner (S01E09)
2010 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Je čas zmoudřet (S05E21)
Báječní a krásní (S05E20)
Život je změna (S05E19)
další epizody (10)
2009 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Začíná to páchnout Vánocemi (S05E11)
Frankenstein (S05E10)
Žádost o ruku (S05E09)
další epizody (21)
2008 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Konec dobrý, všechno dobré (S04E12)
Dodatek smlouvy (S04E11)
Hádej, kdo nepřijde na oběd (S04E10)
další epizody (22)
2007 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Radostná událost (S02E22)
Přátelé (S02E21)
Střízlivá svatba (S02E20)
další epizody (11)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Nehoda (S02E11)
A co Barb? (S02E10)
Mission: Impossible (S02E09)
další epizody (24)
2005 Will a Grace (TV seriál)
Graceina závěť (S07E22)
2003 Married to the Kellys (TV seriál)
Svádění (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Já a pan Jones (S06E04)
Klub osamělých srdcí (S05E19)
2002 Will a Grace (TV seriál)
Přátelé a rodiče (S05E07)
2001 The Ellen Show (TV seriál)
1999 Work with Me (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace