foto

Juan Diego Botto

  • nar. 29.8.1975 (45 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 The Suicide Squad
2020 Los Europeos
2019 Rocambola
2018 Una noche con Juan Diego Botto
2016 Los comensales
2015 Hablar
2014 La ignorancia de la sangre
2013 Ismael
2012 Dictado
O Theos agapaei to haviari
2011 Sněžné ticho
2010 Ciudadano Negrín
Všechno, co chceš
Čtvrteční vdovy
2009 King Conqueror
2008 Anarchistova žena
2007 El Greco
Hranice smrti
2006 Va a ser que nadie es perfecto
Vete de mí
2005 La Fiesta del Chivo
Obaba
2004 Moje matka Roma
2003 Abajo firmantes, Los
Augustus, první císař římský (TV film)
2002 Balancín de Iván, El
Caballero Don Quijote, El
Tanečník seshora
Trece campanadas
2001 Silencio roto
2000 Ulice
1999 Ave María
Novios
Plenilunio
Sobreviviré
1998 Jsem hezká?
1997 En brazos de la mujer madura
Martín (Hache)
1996 Bouřlivá láska
La Celestina
Lucrecia: crónica de un secuestro
Éxtasis
1995 Sal de la vida, La
1994 Historias del Kronen
1993 Mascara de Diijon
1992 1492: Dobytí ráje
1991 Cómo ser mujer y no morir en el intento
1989 Kdyby ti řekli, že jsem padl
Černé ovce
1986 Río de oro, El
1985 Teo el pelirrojo
1983 Los Motivos de Berta
1982 Juego de poder

TV seriály

2019 Instinto (TV seriál)
2017 Dobré mravy (TV seriál)
Letty Raines, in the Mansion, With the Gun (S02E10)
And I Am a Violent Criminal (S02E09)
Stay Beautiful (S02E08)
další epizody (11)
2016 Dobré mravy (TV seriál)
Rodinná večeře (S01E07)
Předstíráme, že jsme uvízli (S01E06)
Krása si krásu zaslouží (S01E05)
další epizody (7)
2010 ¿Qué fue de Jorge Sanz? (TV seriál)
1990 Zorro (TV seriál)

Dokumentární

2015 No estamos solos
2013 Colonos del Caudillo, Los
2011 Mexický kufr
2004 Miradas 2 (TV seriál)
1998 Lorca (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2020 Relatos con-fin-a-dos (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Relatos con-fin-a-dos (TV seriál)

Host

TV pořady

1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky