Reklama

Reklama

Klíčovou dírkou

  • Španělsko No mires a los ojos (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Po 20 letech práce ve stejné společnosti je Damian propuštěn. Poté, co naštvaně a prudce zareaguje, uteče od svého šéfa a ukryje se na prvním místě, které najde: ve skříni zabalené v dodávce stěhovací firmy. Skříň s Damianem uvnitř je pak doručena Lucii a Fedeovi, manželům v jeho věku, kteří žijí se svou dospívající dcerou Marií. Té noci náhlý impulz přiměje Damiana, aby u rodiny zůstal; stává se tajemnou postavou, která pozoruje ostatní a pohybuje se ve stínech. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (11)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Někdo ve skříni schovává kostlivce(jak se říká), někdo tam může mít i něco jinýho(aniž by o tom věděl). Se zdejšími komentáři se dá souhlasit v tom, že jde o celkem originální kousek. Určitě se dá souhlasit i s tím, že čím míň toho divák bude o filmu vědět tím líp pro něho. I přes jakž takž originální pojetí ale nemůžu říct, že by mě to vyloženě chytilo a bavilo. Slabší 3hvězdy. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Po sledovaní filmu si treba dvakrát overiť, či vám v skrini neuviazol nezamestnaný hobľovač, nie však žien, ale dreva. Mohol by si vypočuť všelijaké rodinné tajomstvá. Rozhovorové flashbacky filmu ma rušili, mohlo to byť orientované priamočiaro, thrillerovejšie, tajomnejšie a napínavejšie. Nedá sa však uprieť nápaditosť, film ponúka manipulatívny voyerizmus v nízkom náklade, ktorý nie je cítiť. ()

Reklama

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem zázraky, ale že to bude až taková kravina jsem nemyslel ani náhodou. Realita silně zaplakala, tříčlenná rodina si nevšimne, že s něma bydlí ještě někdo a po nocích jim chodí po bytě. Asi brali silný prášky na spaní. Ještě, že jsme se nedozvěděli, jak dlouho tam s nima takhle bydlel, protože kdyby z toho vypadly měsíce, tak bych se asi posral. Ale divák se toho nedozvěděl víc, odhalili ho, vylezl, přiznal se ? Nic z toho po konci nevím, asi tam s nima bydlí dodnes. 20%. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Ultra originální film o jehož existenci jsem ještě včera vůbec nevěděl, nečetl jsem jedinou recenzi (možná, že ani žádná neni), neviděl jsem trailer a přiznam se, že jsem si takhle pojatej film už dlouho přál.. škoda toho konce jinak by to za mě bylo slabších 5*, ale i tak jsem velice spokojenej.. silný 4* ()

faraoon 

všechny recenze uživatele

Tady je ta výjimečnost příběhu sympaticky protivná, drze provokativní a roztomile nepravděpodobná. A to je výzva k mému štědrému ocenění a optimistickému potvrzení, že vše špatné může být pro někoho i dobré. Podle mých pravidel splňuje báchorka veškeré parametry jedinečnosti v současném proudu produkcí. Prostě žádné prostoje. Film Vás vcucne ihned od začátku do dobrodružství před i za zrcadlem což je první podmínkou udržení pozornosti. Příběh má bezkonkureční nápad, hravou kameru, nevtíravou muziku a uvěřitelné herecké oslovení. Prostě proplujete fikcí bez bouří a krveprolití přesto s dynamikou a napětím. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie začalo vo februári 2021 a trvalo šesť týždňov na rôznych miestach v metropolitnej oblasti mesta Pamplona. (Arsenal83)

Reklama

Reklama