foto

Richard Harvey

  • nar. 25.9.1953 (63 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Curse of the Phoenix
2015 Malý princ
Swung
2007 Adolf Eichmann
Dva světy
2006 Death of a President
2005 Tři
Útěk z Colditzu (TV film)
2003 Hledám impotentního muže
Keunbab Prompiram
Luther
2002 Dva muži šli do války
2001 Legenda o Suriyothai
2000 Tisíc a jedna noc (TV film)
1999 Farma zvířat (TV film)
Kapitán Jack
Kouzelná země skřítků (TV film)
1997 Jane Eyre (TV film)
1996 Holed
1995 Případ vražedné mánie (TV film)
1994 Vraždit je snadné
Zbraň poslední zkázy (TV film)
1993 Případ bezruké mrtvoly (TV film)
Rukojmí (TV film)
1992 Dead Romantic
Immaculate Conception
Rukojmí
Sup de fric
1991 Dokud nejde o život... (TV film)
1990 Paper Mask
1989 Blore M.P. (TV film)
Countdown to War (TV film)
One Way Out (TV film)
1987 Heaven and Earth
Slavný případ (TV film)
1986 Ping Pong
Půlměsíční ulice
1985 Assam Garden, The
Obrana říše
Parní lázně
Tucet špinavců: Druhá mise (TV film)
1984 Slepý, který viděl
Winter Flight
1983 Dům dlouhých stínů
1981 Milenec Lady Chatterleyové

TV seriály

1998 The Ambassador (TV seriál)
1997 Melissa (TV seriál)
1995 Jake's Progress (TV seriál)
1994 Wimbledon Poisoner, The (TV seriál)
1993 September Song (TV seriál)
1992 Natural Lies (TV seriál)
1991 G.B.H. (TV seriál)
Plány a touhy (TV seriál)
1988 Game, Set, and Match (TV seriál)
Menace Unseen (TV seriál)
Pachuť smrti (TV seriál)
Rockliffe's Folly (TV seriál)
1986 Inside Story (TV seriál)
1985 Černá věž (TV seriál)
Zahalte jí tvář (TV seriál)
1984 Morgan's Boy (TV seriál)
Záhady Slavičího domu (TV seriál)
1983 Smrt soudního znalce (TV seriál)
Spyship (TV seriál)
Struggle (TV seriál)
1980 Marťanská kronika (TV seriál)

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace