foto

Robin Weaver

  • nar. 1970
    Teddington, Middlesex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Maigret a noc na křižovatce (TV film)
Winterlong
2014 The Inbetweeners 2
2011 Přizdis*áči
2007 Magicians
2006 The Family Man (TV film)
2002 Cruise of the Gods (TV film)
1994 Důvěra (TV film)
1992 Muppets: Vánoční koleda
1989 Skulduggery (TV film)
Somewhere to Run (TV film)
Žena v černém (TV film)

TV seriály

2020 Adult Material (TV seriál)
Truth Seekers (TV seriál)
The Revenge of the Chichester Widow (E06)
The Watcher on the Water (E02)
2019 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
The Offered Fallacy (S02E06)
Nezvěstná (TV seriál)
Aggression (S02E08)
2018 Hard Sun (TV seriál)
Sally4Ever (TV seriál)
Vzestup černé země (TV seriál)
Miska cereálií (E04)
Wanderlust (TV seriál)
Endeavour (TV seriál)
Patrona (S05E02)
2014 Černé zrcadlo (TV seriál)
Bílé Vánoce (S02E04)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Mimo dobro a zlo 2 (S08E06)
Mimo dobro a zlo 1 (S08E05)
2013 Count Arthur Strong (TV seriál)
2012 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
2011 Trollied (TV seriál)
Twenty Twelve (TV seriál)
2010 Him & Her (TV seriál)
Rev. (TV seriál)
The Inbetweeners (TV seriál)
Camping Trip (S03E06)
Trip to Warwick (S03E04)
The Fashion Show (S03E01)
2009 The Inbetweeners (TV seriál)
Exam Time (S02E06)
The Duke of Edinburgh Awards (S02E05)
Will's Birthday (S02E03)
2008 The Inbetweeners (TV seriál)
Thorpe Park (S01E03)
Bunk Off (S01E02)
First Day (S01E01)
2007 Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Rockerova pomsta (S10E04)
2005 Broken News (TV seriál)
Je to soda (TV seriál)
Zlatá hodina (TV seriál)
2004 Barking! (TV seriál)
Green Wing (TV seriál)
Show Catherine Tateové (TV seriál)
2002 Wild West (TV seriál)
2001 Happiness (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1993 Magic Grandad (TV seriál)
1992 Love Hurts (TV seriál)
Runaway Bay (TV seriál)
1990 The Chief (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Divadelní záznam

2019 The Tragedy of King Richard the Second (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2004 Lenny Henry Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky