foto

Julia Cencig

  • nar. 18.9.1972 (47 let)
    Salcburk, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tatort - Baum fällt (TV film)
2017 Harri Pinter, Drecksau
2014 Die Kraft, die Du mir gibst (TV film)
2013 Im weißen Rössl - Wehe Du singst!
Zurück ins Leben (TV film)
2011 Das Mädchen auf dem Meeresgrund (TV film)
Der Wettbewerb (TV film)
Hory znají pravdu (TV film)
2010 Todespolka
Zkouška odvahy (TV film)
2008 Engelskind
2007 Muttis Liebling (TV film)
2006 Korunní princ (TV film)
Kouzlo Vánoc (TV film)
Svatba mého manžela (TV film)
2002 Vampire waren auch nur Menschen
2001 Arabesken um Frosch
Home Run
1999 Faithy Y2K
1998 Quintett komplett (TV film)
1994 Etwas am Herzen

TV seriály

2014 BÖsterreich (TV seriál)
Die Detektive (TV seriál)
Země zločinu (TV seriál)
Štýrská krev (E02)
2011 Das Glück dieser Erde (TV seriál)
2010 Vitasek? (TV seriál)
Die Filzlaus (E08)
Ganz in Weiß (E07)
Menschen im Hotel (E06)
další epizody (8)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2008 Lilly Schönauer (TV seriál)
Více než navždy (E05)
2007 Novotny und Maroudi (TV seriál)
2005 Polly Adler (TV seriál)
Eine Frau sieht rosa (E01)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)

Dokumentární

2008 Balkan Express (TV seriál)
1997 Kreuz & Quer (TV seriál)
1987 Universum (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Bergweihnacht mit Zabine Kapfinger: Klopeiner See - Südkärnten (TV pořad)
2014 9 Plätze - 9 Schätze (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)