foto

Olivier Pajot

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nos vies formidables
2018 Je ne suis pas un homme facile
2017 Péril blanc (TV film)
2014 Yves Saint Laurent
2013 Interdits d'enfants (TV film)
2011 Été des Lip, L' (TV film)
2010 Camus (TV film)
Jiný Dumas
2009 Un homme d'honneur (TV film)
Une petite zone de turbulences
2008 Veřejný nepřítel č. 1: Epilog
2007 Les Prédateurs (TV film)
2006 Aristokraté
Coup de sang
Une juge sous influence (TV film)
2005 Jusqu'au bout (TV film)
L’Enfant de personne  (TV film)
2004 Cliente, La (TV film)
L'homme qui venait d'ailleurs (TV film)
2003 Rien ne va plus (TV film)
Sedm let manželství
2002 Héritière, L' (TV film)
2001 Double emploi (TV film)
Tanguy
Vol de la colombe, Le (TV film)
2000 Mystère Parasuram, Le (TV film)
1999 Vie d'un autre, La (TV film)
1997 Un homme digne de confiance (TV film)
À chacun son tour (TV film)
1996 Adorable petite bombe (TV film)
Le cheval de coeur (TV film)
Mafia rouge (TV film)
Pourvu que ça dure
Velká cesta
Řidič a fantom
1995 Nelly a pan Arnaud
Nezapomeň, že zemřeš
1994 Chêques en boîte (TV film)
Clandestin, Le (TV film)
1993 Pétain
Si le loup y était (TV film)
1992 Amies de ma femme, Les
Méchant garçon
Noci šelem
Vacances au purgatoire (TV film)
1991 Enfants du vent, Les
Isabelle Eberhardt
Les Équilibristes
Červená liška (TV film)
1990 Mado, poste restante
1988 Asijské stigma
Polibek tygra
1987 Bonne chance monsieur Pic! (TV film)
Moustachu, Le
1986 Cours privé
L'état de grâce
Le môme

TV seriály

2021 Je te promets (TV seriál)
Paris Police 1900 (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2012 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 5 (S04E05)
další epizody (4)
2010 Le roi, l'écureuil et la couleuvre (TV seriál)
2009 Profil zločinu (TV seriál)
2007 Reportéři (TV seriál)
2006 Nevyjasněné úmrtí (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
Frank Riva (TV seriál)
L'Ange rouge (S02E02)
2003 Blandine, l'insoumise (TV seriál)
Cedric (TV seriál)
La Belle et la bête (S02E52)
Alice (S02E51)
Quel casse-tête, l'amour ! (S02E50)
další epizody (52)
Maigret (TV seriál)
Maigret a jasnovidka (E44)
2002 Père et maire (TV seriál)
2001 Cedric (TV seriál)
Quand votre coeur fait boom (S01E52)
Devenir quelqu'un (S01E51)
Dur, dur d'avoir 8 ans ! (S01E50)
další epizody (52)
1999 Mélissol (TV seriál)
1998 Cap des Pins (TV seriál)
1997 Vérité oblige (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Smrt vojáčka (S06E04)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Maigret (TV seriál)
Maigret a vzpurní svědkové (E09)
1991 Maigret (TV seriál)
Maigret a Dlouhé bidlo (E01)
1990 Le mari de l'ambassadeur (TV seriál)
1989 Le masque (TV seriál)
Lyonnais, Le (TV seriál)
1988 Auto dělá člověka (TV seriál)
1987 Qui c'est ce garçon? (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky