foto

Elmar Wepper

  • nar. 16.4.1944 (75 let)
    Augsburg, Bayern, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kirschblüten & Dämonen
2018 Grüner wird's nicht
2017 Lommbock
2014 Alles Ist Liebe
Zwei allein (TV film)
2011 Adel Dich (TV film)
Das Unsichtbare Mädchen (TV film)
Dreiviertelmond
Rodinné dědictví (TV film)
2010 Inga Lindström: Cesta za štěstím (TV film)
2008 Hanami - čas kvetoucích třešní
2007 Ich heirate meine Frau (TV film)
Podezřelý z vraždy (TV film)
2006 Bouřlivý příliv (TV film)
Leo (TV film)
Loď snů - Botswana (TV film)
2005 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Der Fischer und seine Frau
Mathilde liebt (TV film)
Místo činu - Smrt na vandru (TV film)
Siegfried
Vom Suchen und Finden der Liebe
2004 Druhé líbánky (TV film)
Im Zweifel für die Liebe (TV film)
Utta Danella: Ženy ze zámku (TV film)
2003 Auch Erben will gelernt sein (TV film)
Drei unter einer Decke (TV film)
Mutter kommt in Fahrt (TV film)
2002 Ein Dorf sucht seinen Mörder (TV film)
Loď snů - Chile (TV film)
2001 Hochzeit zu viert (TV film)
Lammbock - Alles in Handarbeit
Space Zoo
Zwei Brüder - Abschied (TV film)
Zwei Brüder - Farbe der Nacht (TV film)
2000 Einmal leben (TV film)
Zwei Brüder - Mörderische Rache (TV film)
Zwei Brüder - Tod im See (TV film)
1999 Bittere Unschuld (TV film)
Zwei Brüder - Herztod (TV film)
Zwei Brüder - Verschleppt (TV film)
1998 Rosamunde Pilcherová: Hudba v srdcích (TV film)
Zwei Brüder - Gift (TV film)
Zwei Brüder - Kaltes Herz (TV film)
1997 Zwei Brüder - Die Tochter (TV film)
Zwei Brüder - Einzelgänger (TV film)
Zwei Brüder - Nervenkrieg (TV film)
Zwei Brüder - Tödliche Träume (TV film)
1996 Zwei Brüder - Der Gassenmörder (TV film)
Zwei Brüder - Die Quirini-Affäre (TV film)
Zwei Brüder - In eigener Sache (TV film)
1995 Knallhart daneben (TV film)
Zwei Brüder - Die lange Nacht (TV film)
1994 Wolpodzilla
Zwei Brüder (TV film)
1993 Der Heiratsvermittler (TV film)
Geschichten aus der Heimat - Blattschuß (TV film)
1991 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1990 Cafe Europa
1987 Hintertürl zum Paradies, Das (TV film)
1985 Beinah Trinidad
1983 Das Traumschiff - Herz ist Trumpf/Sängerin und Zauberer/Bordbekanntschaften (TV film)
1982 Der Komödienstadel - Die Tochter des Bombardon (divadelní záznam)
Flöhe hüten ist leichter (TV film)
1981 Tipfehler (TV film)
1979 Tatort - Ende der Vorstellung (TV film)
1976 Die Leute von Feichtenreut (TV film)
1971 Und Jimmy ging zum Regenbogen
1970 Schmetterlinge weinen nicht
1962 Feuertreppe, Die (TV film)
1961 General Quixotte (TV film)
1960 Ein Weihnachtslied in Prosa oder Eine Geistergeschichte zum Christfest (TV film)
1957 Heute blau und morgen blau

TV seriály

2011 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Am Ende muss Glück sein (E14)
2006 Zwei Ärzte sind einer zu viel (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1994 Unsere Schule ist die Beste (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
1993 Florian III (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1989 Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)
1986 Irgendwie und sowieso (TV seriál)
1984 Die Wiesingers (TV seriál)
1983 Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1982 Zeit genug (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1980 Nils Holgersson (TV seriál)
1979 Der Millionenbauer (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Die Lederstrumpferzählungen (TV seriál)

Dokumentární

2011 Was wurde aus...? (TV seriál)
2010 Fernsehlieblinge (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2009 Schuhbecks (TV pořad) - mod.
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1980 Heut' abend (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky