foto

Karine Vanasse

  • nar. 24.11.1983 (33 let)
    Drummondville, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Pochází z rodiny úředníků Conrada Vanasse a Renée Gamache. Narodila se v malém městečku Drummondville spadající pod provincii Québec v Kanadě. Od devíti let toužila stát se zpěvačkou nebo herečkou. V jejím snu ji rodiče, především matka, na počátku kariéry podporovali. Matka působila jako její manažer. Po výhře v řečnické soutěži začala ve spolupráci s matkou hrát ve francouzko-kanadských filmech a seriálech.

Debutovala v roce 1999 v seriálu DEUX FRÈRES. Za zmínku stojí hlavní role v dramatu EMPORTE-MOI (SET ME FREE), kde se ztotožnila s rolí dospívající dívky. Postupně jak čas plynul, tak se Karine objevila v několika místních seriálech. V poslední době se objevila v HLAVA V OBLACÍCH a PŮLNOC V PAŘÍŽI. Lze si jí také povšimnout v její vedlejší roli v roce 2009 v dramatu POLYTECHNIKA.

Průlom v její herecké kariéře přichází v roce 2011, kdy hraje jednu z letušek v seriálu PAN AM. Seriál byl bohužel i přes velké úspěchy zrušen. Karine ovšem díky svému půvabu a talentu, jaký předvedla, získala několik nabídek. A tak může její kariéra vesele pokračovat.

Miki8888

Herecká filmografie

Filmy

2017 De père en flic 2
Trench 11
Worst Case, We Get Married
2015 Zakázaná komnata
2014 Buddha's Little Finger
X-Men: Budoucí minulost
2013 All the Wrong Reasons
En solitaire
2012 Laurence Anyways
Scruples (TV film)
2011 Angle mort
French Immersion
I'm Yours
Půlnoc v Paříži
Switch
2010 Enfant prodige, L'
2009 Polytechnika
2007 Ma fille, mon ange
Vlna zabiják (TV film)
2006 Marie-Antoinette (TV film)
Sans elle
2004 Hlava v oblacích
2002 Séraphin: Heart of Stone
2001 Du pic au coeur
1999 Emporte-moi
Le souper

TV seriály

2017 Cardinal (TV seriál)
Catherine (S01E06)
Keith (S01E05)
Woody (S01E04)
další epizody (6)
2016 Blue Moon (TV seriál)
2011 Pan Am (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
2006 Homme mort, Un (TV seriál)
October 1970 (TV seriál)
1999 2 frères (TV seriál)

Dokumentární

2012 The Carbon Rush

TV pořady

2004 Tout le monde en parle (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace