foto

Andrew Buchan

  • nar. 19.2.1979 (41 let)
    Stockport, Cheshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Curse of The Buxom Strumpet
2019 Intrigo: Samaria
2018 Mercy
2017 Všechny prachy světa
2016 Jennifer, poslední drakobijec (TV film)
2013 Ještě, že tě mám
Zátiší
2010 Novinářka Amy (TV film)
Zkáza lodi Laconia (TV film)

TV seriály

2020 Alex Rider (TV seriál)
2019 Koruna (TV seriál)
Zápletka (S03E09)
Rozkolísaný člověk (S03E08)
2018 Agatha Christie: Vraždy podle abecedy (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Génius (TV seriál)
Kapitola osmá (S02E08)
Kapitola šestá (S02E06)
Kapitola pátá (S02E05)
2017 Ctihodná žena (TV seriál)
The Hollow Wall (E07)
The Mother Line (E06)
Two Hearts (E05)
další epizody (7)
Broadchurch (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
2015 Broadchurch (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2014 The Great Fire (TV seriál)
2013 Broadchurch (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2010 The Nativity (TV seriál)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
Cranford (TV seriál)
October 1844 (S02E02)
August 1844 (S02E01)
2008 The Fixer (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Amíci v Anglii (S04E01)
2007 Cranford (TV seriál)
May 1843 (S01E05)
April 1843 (S01E04)
November 1842 (S01E03)
další epizody (4)
2006 Osudová láska Jany Eyrové (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)