foto

Seong-oh Kim

  • nar. 15.9.1978 (40 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Doeorak
Seongnanhwangso
2017 Boolhandang
2016 Daebak
2015 Neol gidalimyeo
Salinkaempeu
Yeoljung gateun sori hago itne
2014 Paeshyeonwang
Plačící muž
2013 Kkangcheoli
2012 Banchangggyo
Naui P.S. pateuneo
Věž smrti
2010 Muž odnikud
2009 Baekyahaeng
Gamja simponi
2008 Daehani, Min-guk ssi
Kil mi
2005 Dalkomhan insaeng
Jambok geunmu
Sarangeul nohchida
2004 Baramui paiteo
2003 Cheongpung myeongwol

TV seriály

2017 Hwayugi (TV seriál)
Ssam maiwei (TV seriál)
2016 Baekheuiga dolawassda (TV seriál)
2015 Maendorong ttottot (TV seriál)
2014 Gamgyukshidae : tooshinui tansaeng (TV seriál)
Yagyungkkoonilji (TV seriál)
2013 Namjaga saranghal ddae (TV seriál)
2012 Selreorimaen chohanji (TV seriál)
Shinsaui poomgyuk (TV seriál)
Yooryung (TV seriál)
2011 Midas (TV seriál)
Seupayi Myeong Wol (TV seriál)
Ssain (TV seriál)
Youngkwangeui Jaein (TV seriál)
2010 Sikeurit gadeun (TV seriál)
2009 Ahbeojieui jip (TV seriál)
2008 On eeo (TV seriál)
2007 Byeolsoongeom (TV seriál)
Ghost pang pang (TV seriál)
2005 Seulpeun yeonga (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace