foto

Seong-oh Kim

  • nar. 15.9.1978 (42 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Haejuk: Dokkaebi gitbal
2020 Hachijianha
Kingmeikeo: seonkeopanui yeou
The Night of the Undead
2018 Doeorak
Seongnanhwangso
2017 Boolhandang
2016 Daebak
2015 Neol gidalimyeo
Salinkaempeu
Yeoljung gateun sori hago itne
2014 Paeshyeonwang
Plačící muž
2013 Kkangcheoli
2012 Banchangggyo
Naui P.S. pateuneo
Věž smrti
2010 Muž odnikud
2009 Baekyahaeng
Gamja simponi
2008 Daehani, mingookssi
Kil mi
2006 Sarangeul nohchida
2005 Dalkomhan insaeng
Jambok geunmu
2004 Baramui paiteo
2003 Cheongpung myeongwol

TV seriály

2020 Uahan chingudeul (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2017 Hwayugi (TV seriál)
Ssam maiwei (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2016 Baekheuiga dolawassda (TV seriál)
2015 Maendorong ttottot (TV seriál)
2014 Gamgyukshidae : tooshinui tansaeng (TV seriál)
Yagyungkkoonilji (TV seriál)
2013 Namjaga saranghal ddae (TV seriál)
2012 Selreorimaen chohanji (TV seriál)
Shinsaui poomgyuk (TV seriál)
Yooryung (TV seriál)
2011 Midas (TV seriál)
Seupayi Myeong Wol (TV seriál)
Ssain (TV seriál)
Youngkwangeui jaein (TV seriál)
Sikeurit gadeun (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (6)
2010 Sikeurit gadeun (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (14)
2009 Ahbeojieui jip (TV seriál)
2008 On eeo (TV seriál)
2007 Byeolsoongeom (TV seriál)
Ghost pang pang (TV seriál)
2005 Seulpeun yeonga (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky