Reklama

Reklama

Okouzlující démon

(seriál)
  • Jižní Korea Maidemon (více)
Jižní Korea, (2023–2024), 17 h 7 min (Minutáž: 60–72 min)

VOD (1)

Epizody(16)

Nelítostný démon se zaplete s odměřenou ženou z bohaté rodiny a ztratí přitom svoje schopnosti. S její pomocí se je snaží získat zpátky a přitom to mezi nimi zajiskří. (Netflix)

Recenze (15)

gegina31 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasný seriál a to nebudu přidávat poznámku "na Jižní Koreu " protože za mě z Jižní Koreji pochází ty nejlepší filmy a seriály. My Demon je pro mě momentálně number 1 mezi romanťáky.  Mělo to skvělou zápletku a když už si myslíte,  že v polovině série to je vlastně už vyřešený,  tak to pokračuje naprosto nenásilným způsobem a odkrývá další tajemství. Navíc milostný příběh je hrozně jemný a pomalými kroky se víc a víc prohlubuje v tu správnou dobu. Samozřejmě je to spíše dívčí záležitost,  ikdyž moje sestra podotkla,  že hlavní hrdina vypadá jako patnáctiletá holka  ( za mě je k nakousnutí....mňamy ). A nechybí ani typické Korejské přehrávání,  ale mě to nevadí a naopak si to užívám. Mít víc volného času,  tak to klidně zkouknu během dvou dnů  ( bohužel někdy musím i spát). Takhle mi to trvalo pět dní....a v posledním díle jsem se modlila,  aby to neposrali....a oni to neposrali. Rozhodně se k tomu ještě vrátím....až zkouknu všechny ostatní Jihokorejské romantické serialy na Netflixu. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Mám smíšené pocity. Na jednu stranu (tu romantickou) to bylo naprosto božské (nebo spíš ďábelsky skvělé?). Obě hlavní postavy fungují skvěle, romance i kotel skinshipu (!), krásný vizuál a tak dále. Srdce plesá. No, ale pak je tu zápletka, která postupně prostě nějak... vyšumí a zvětrá. Bylo to dost nevyvážené. A pak ten konec? Hrc, prc a démon je zpět - totální zklamání v tomhle řešení. Průměr 3* - první polovina až 3/4 seriálu super, konec zabitý. 🤷🏻‍♀️ ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Seriály, ve kterých hrozí reálné nebezpečí, jsou fajn v tom, že si tvůrci nemusí pomáhat berličkami jako milostný trojúhelník a nelogicky jednající postavy. Nebezpečí samotné stačí na udržení napětí. My Demon (líbilo by se mi víc, kdyby český název zněl Můj démon) takový seriál je. Navíc, pokud má v hlavní roli Kim Yoo-jung, která je v současnosti jednou z nejkrásnějších mladých jihokorejských hereček. Pokud bych měl ukázat na slabiny, pak jsou jimi některé podle mě poněkud zbytečné vedlejší charaktery. Ale dokážu s nimi žít. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďakujem instagramovým editom za to, že mi ukázali tento skvost. Pokiaľ neberiem to úvahy BL, toto bola moja prvá Kdrama a rozhodne nie posledná. Postavy som si zamilovala hneď v momente ich prvého stretnutia. Chémia chemikovala a Do Do Hee spolu s Joong Gu Wonom tvorili nádherné, no zároveň aj miestami komické duo. Ich spoločné interakcie nemali chybu a nemilovať ich bolo jednoducho nemožné. Romantická zápletka bola jedna vec, no rodinné intrigy a pátranie po vrahovi ju robilo ešte lepším. Všetko do seba tak krásne zapadalo, čo robilo situáciu ešte lepšou. Vedľajšie postavy boli takisto skvelé a krásne dopĺňali náš hlavný pár. Všetko bolo premyslené do najmenších detailov, a aj keď sme po celý čas mali celkom jasné nápovedy, až do samotného odhalenia nám to nedošlo. Musím však priznať, že posledné epizódy tak trochu stratili svoju dynamiku a koniec som si predstavovala trochu inak, no bez ohľadu na tieto drobnosti bol príbeh úžasný. ()

Veruska.Kuru 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je skoro konec ledna a já již mám nejlepší seriál na seznamu top seriálu v tomto roce (i když i v minulém kousek)... Prostě doporučuju, je to vtipné, akční, hororové, smutné, romantické a k zamyšlení.. Moc krásně spravovaný seriál... Zase jsem se přesvědčila že Korejci umí prostě točit.. Hrají na city, na přemýšlení a divák se vždy má na co těšit i se zasmeje.. Upřímně u tohodle k drama budete potřebovat plnou dávku kapesníku (pokud možno kamion) plnou dávku popcornu a nervy s oceli.. I s te nejvíce protivné postavy se nakonec vyklube sympaticka a pochopíte jejich příběh proč...nakonec vysvitne duha a vše bude jak má... Za mě ani jedno oko nezůstane suché.. ❤️❤️❤️ Máš moje srdce můj démone ❤️❤️❤️navžd! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama