foto

Kye-sang Yoon

  • nar. 20.12.1978 (41 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Long libeu deo king : mokpo yeongwoong
Malmoi
2018 Goldeun seulleombeo
2017 Beomjoidosi
2016 Jukyeojaneun yeoja
2015 Geukjeokin halootbam
Sosoouigyeon
2014 Redeukapet
2013 Sarangui gawibawibo
2011 Poongsangae
2010 Jogeumman deo gaggayi
2008 6nyeonjjae yeonaejung
Biseuti boiseu
2004 Ballet gyoseubso

TV seriály

2020 Láska s čokoládovou příchutí (TV seriál)
Epizoda 16 (E16)
Epizoda 15 (E15)
Epizoda 14 (E14)
další epizody (6)
2019 Láska s čokoládovou příchutí (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (10)
2016 Goot waipeu (TV seriál)
2015 Laseuteu (TV seriál)
2014 Taeyangeun gadeukhee (TV seriál)
2013 Gamjabyul 2013QR3 (TV seriál)
2011 Choegoui sarang (TV seriál)
Haikik! jjabeun darieui yeokseub (TV seriál)
2010 Rodeu neombeowon (TV seriál)
2009 Teuripeul (TV seriál)
2008 Nuguseyo? (TV seriál)
2007 Sarangae michida (TV seriál)
2000 Nonseutob 2 (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Samsi sekki (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky