foto

Stephen Chbosky

  • nar. 25.1.1970 (50 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 (Ne)obyčejný kluk
Kráska a zvíře
2012 Charlieho malá tajemství
2005 Bohémové
1995 Four Corners of Nowhere, The

TV seriály

2007 Jericho (TV seriál)
One Man's Terrorist (S01E17)
2006 Jericho (TV seriál)
Fallout (S01E02)
Pilot (S01E01)
2000 Brutally Normal (TV seriál)

Režijní filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

2012 Charlieho malá tajemství - kniha

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2008 Jericho (TV seriál)
Patriots and Tyrants (S02E07)
Sedition (S02E06)
Termination for Cause (S02E05)
další epizody (7)
2007 Jericho (TV seriál)
Why We Fight (S01E22)
Coalition of the Willing (S01E21)
One If by Land (S01E20)
další epizody (11)
2006 Jericho (TV seriál)
Vox Populi (S01E11)
Red Flag (S01E10)
Crossroads (S01E09)
další epizody (11)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2013 The 2013 Film Independent Spirit Awards (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(42)