foto

Stephen Chbosky

  • nar. 25.1.1970 (47 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Kráska a zvíře
2012 Charlieho malá tajemství
2005 Bohémové
1995 Four Corners of Nowhere, The

TV seriály

2006 Jericho (TV seriál)
2000 Brutally Normal (TV seriál)

Režijní filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

2012 Charlieho malá tajemství - kniha

Herecká filmografie

Dokumentární

2006 No Day But Today: The Story of 'Rent'

TV pořady

2013 The 2013 Film Independent Spirit Awards (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(27)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace