foto

Dave Perkal

  • nar. 21.1.1969 (49 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 The House Next Door
2016 Modern Love
2010 Kazatelova dcera
2008 Dostaňte agenty Bruce a Lloyda

TV seriály

2018 Runaways (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2017 Zoo (TV seriál)
Once Upon a Time in the Nest (S03E10)
Stakes on a Plane (S03E08)
Oz is Oz (S03E06)
další epizody (6)
2013 Hit the Floor (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
She's Come Undone (S04E21)
Pictures of You (S04E19)
American Gothic (S04E18)
další epizody (10)
2012 Upíří deníky (TV seriál)
O Come, All Ye Faithful (S04E09)
We'll Always Have Bourbon Street (S04E08)
My Brother's Keeper (S04E07)
další epizody (22)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Upíří deníky (TV seriál)
Homecoming (S03E09)
Ordinary People (S03E08)
Ghost World (S03E07)
další epizody (8)
2010 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Naše díky (S09E13)
Naše potíže s řízením (S09E12)
Naši drazí vůdci (S09E11)
další epizody (8)
2009 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Naše záhada (S09E05)
Naše poslední rozhovory (S09E04)
Naše vzory (S09E03)
další epizody (5)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a smažené krevety (S01E05)
Chuck a chlupáč (S01E04)
Chuck a tango (S01E03)
další epizody (4)
Samantha Who? (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Vincentův svět (TV seriál)
Sbohem, kamarádi (S03E20)
Návrat krále (S03E17)
Mám tě! (S03E16)
další epizody (4)
2006 Vincentův svět (TV seriál)
A co Bob? (S03E11)
Chci se nechat uspat (S03E10)
Premiéra (S03E08)
další epizody (5)
2005 Vincentův svět (TV seriál)
Propast (S02E14)
Odchod (S02E13)
Dobré ráno Saigone (S02E12)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace