foto

Katrin Lux

  • nar. 25.3.1980 (40 let)
    Kirchdorf an der Krems, Oberösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Chaim (studentský film)
2004 Hledá se rodina (TV film)
2001 Anwalt des Herzens (TV film)
Místo činu: Smrtící setkání (TV film)
Reise des Herzens (TV film)
1999 Spirála beznaděje (TV film)
1998 Liselotte (TV film)

TV seriály

2017 Hubert a Staller (TV seriál)
Das letzte Kapitel (S06E02)
2016 Soko Vídeň (TV seriál)
Stiller Abgang (S11E07)
2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Warte, bis es dunkel ist (S05E15)
2009 Lilly Schönauer (TV seriál)
Paulin sen (E08)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2005 Pod bílými plachtami (TV seriál)
Koncert na rozloučenou (E04)
2002 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Die Band (S02E08)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Candy Club (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky