foto

Nerida Tyson-Chew

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 H Is for Happiness
2013 Návrat na zapomenutý ostrov
2008 Cactus
Dying Breed
2004 Anakonda: Honba za krvavou orchidejí
2003 Nesmrtelné zlo (TV film)
Visitors - Strach na palubě
2000 Smolař
1999 Kick
1998 FernGully II: Záchrana v poslední chvíli
1997 Cesta bez návratu (TV film)
Still Twisted
Under the Lighthouse Dancing
1996 Brilliant Lies
1995 Hotel Sorrento
The Last Bullet (TV film)
1993 Federální policie: Past (TV film)
Federální policie: Únos (TV film)
The Feds: Betrayal (TV film)
The Feds: Deadfall (TV film)
The Feds: Deception (TV film)
The Feds: Obsession (TV film)
The Feds: Seduction (TV film)
The Feds: Suspect (TV film)
The Feds: Vengeance (TV film)

TV seriály

2015 Hloubka (TV seriál)
2011 Rescue Special Ops (TV seriál)
Two Fires (S03E22)
Bad Company (S03E21)
The Intervention (S03E20)
další epizody (22)
2010 Rescue Special Ops (TV seriál)
Crazy Love (S02E13)
One for the Money (S02E12)
Off the Rails (S02E11)
další epizody (13)
2009 Rescue Special Ops (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
2005 Temné příběhy (TV seriál)
2003 Snobs (TV seriál)
1997 The Adventures of Sam (TV seriál)
1996 Mrazivé příběhy (TV seriál)
Halifaxová, soudní psychiatr (TV seriál)
Kolíbka a tak dále (E09)
Sladké sny (E08)
1994 Halifaxová, soudní psychiatr (TV seriál)
Zrádné činy (E01)
1993 Batman (TV seriál)
Zatanna (S01E50)

Dokumentární

2002 TABU (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace