Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina přátel vyrazí do tasmánské džungle pátrat po osudu sestry jedné z nich, která tam před několika lety zahynula. Naneštěstí ostrov sloužil v minulosti jako vězeňská kolonie a jeden z vězňů byl kanibal... (xxvasa)

Recenze (51)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Naprosto nudná sračka, která není ani děsivá, ani krvavá a ani dobře zahraná. Pročpak se takhle zbytečné filmy vůbec točí? Je to další z těch filmů a milých venkovanech žijících své vlastní životy, kam nevyhnutelně patří zabíjení dorazivších turistů. Potěší snad pouze fakt, že se tentokrát štěstíčko nakloní na stranu venkovanů a velmi nesympatičtí turisti do jednoho pojdou. Sorry, spoiler. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Trvalo mi 11 rokov, kým som si Dying Breed pozrel. A pokojne to mohlo trvať ďalších 11. Čudný film, ale nie v dobrom. Vakovlk tasmánsky je síce na jednej strane veľmi zaujímavá vec, ale len v realite. V horore je neatraktívny. V skutočnosti je však len zámienkou pre rozpútanie pekla, samotné zviera v podstate nie je vôbec dôležité a dej sa uberie smerom, ktorý pravdepodobne nebudete očakávať. Nie dobrým. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Ultralevná televizní srágora, na kterou jsem byl zvědavej jenom kvůli roli hustýho týpka z These Final Hours, a on tu přitom hraje takovýho slizskýho blbečka. Tak nic... Předvídatelné, nudné, kopírující Wolf Creek, zbytečné. Nejvíc tak paradoxně pobavily hrozné amatérské titulky: "We should find some bar and have a couple of shots. You need a double." aka "Měli bysme najít bar a dát si pár panáků. Potřebuješ dvojníka." Jo, a abych nezapomněl, tak ještě příklad jedný parádní scény: chlápci přijdou na místo, kde se všude po zemi, regálech a stole válí kusy masa, kostí a dalších príma mňamek. S kyselým ksichtem oba asi pět minut slídí kolem, a pak se jeden z nich zamyslí, a smrtelně vážně pronese: "Kámo, nevíš, co to tady tak hrozně smrdí??" Jdu si radši fakt pro jistotu vygooglit, jestli to nedostalo Zlatou malinu 2008. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Podíval sem se na to kvůli Leighu Whannellovi a asi sem od toho očekával moc, protože mě Dying Breed nenadchlo. Hodně tomu asi přidalo to, že sem si nedokázal oblíbit žádnou z postav a všichni mi spíš lezli určitým způsobem na nervy. Občas to má zajímavý momentky, ale jinak tu všechno už několikrát bylo. Na kanibalistické stvůry jsem už zanevřel kvůli jednotlivým pokračováním Wrong Turn, a tak mi vlastně tento snímek téměř nic nedal. ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Australané přišláply plynový pedál zase o něco blíže k podlaze a zaútočili na přední pozice s velmi dobrou hororovou podívanou, odehrávající se v exotické Tasmánii, kde se čtyřčlená skupinka turistů dostane do křížku, jak jinak než s místními sedláky. Sice chvilku trvá, nežli se propracujeme k něčemu zajímavému, ale i tak je to ve finále nadprůměrná podívaná a to především pro milovníky lesních honiček. Žádné extrémní násilí ani hektolitry krvavých šplíchanců, prostě všeho s mírou se tu vyplatilo dodržet. 3,5* ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • První verze plakátu k filmu byla zakázána kvůli nekompromisně brutálnímu motivu. [Zdroj: Týden.cz] (warner)

Reklama

Reklama