Reklama

Reklama

Dokonalá souhra

  • Austrálie A Perfect Pairing
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivá obchodnice s vínem má políčeno na velkého klienta a upíše se kvůli tomu k práci na ovčí farmě v Austrálii. Tam jí ale padne do oka drsný, záhadný rančer. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

Robbi 

všechny recenze uživatele

Vzpomeňme v tichém obdivu na Zdeňka Jirotku, Saturnina a nepřekonatelnou Květinku Martu. Dokonalá souhra zasazená do Austrálie se k ní hrdě hlásí, jen nám předvádí kouzla v podobě názorné ukázky, jak správně pracovat na ovčí farmě, aniž by náš exteriér doznal jediné úhony. Hvězda udělena především za hezké scenérie a pakobru, asi jednou reálnou věc v celé stopáži. Naštěstí jde vypnout naprosto tragický dabing, takže jsme neklesli na nulu či nešli do záporných hodnot. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Čuš. no toto je ... Ťažká kokotina ! Jáj ?! Netuším jak sem se dostal k takovýmu tématu, asi se mi to stáhlo vomilem. Tak či tak, po poloprobdělý noci a poloprojebanýmu dni čumět na takovou polobezduchou slátanninu, tak to se mi vopravdu povidlo. Asi za trest. Díkas. Nou mor. Nou fír. Příště si dám pozorex. ()

Reklama

Heywood 

všechny recenze uživatele

Samolibá a sebestředná hrdinka s kulatým ksichtíkem a běloučkýma teniskama za 5 dní práce na farmě. Fakt jsme všichni blbí. Že nám tam nacpou alespoň jednu lesbu se asi dalo čekat, naštěstí ubrečené černoušky vynechali. Hlavní hrdinka opraví bojler (dneska sommeliérky umí kde co) a ani si neulomila nehet. A nalepené řasy jí také neupadly. Alespoň to zpívání nebylo tak hrozné.. Pak řada duchaplných dialogů vyplňuje prázdný prostor a do toho řešíme zrádnou kámošku, co je šeredná, blbá a hysterická. Pak tu máme playboyovské tělíčko a film spěje ke konci, který ve třetí minutě správně odhadl i 12-ti letý puberťák. Pro ně také tento film je určen. 45% ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Tenhle film = klišé romatických filmů (padající hrdinka, rostoucí city při táboráku, tajuplný milovník, milovník svlečený do půl těla, pes zdůrazňující citovost milovníka...) + australská klišé (pavouk, hadi, klobouk značky Akubra, vegemite, ovce...) + jiná klišé (trapná kolegyně, vypojení elektřiny, k cestování mezi kontinenty stačí svižná písnička...). ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Netflix sa stretol s Hallmark! Asi takto by sa dal film A Perfect Pairing charakterizovať najjednoduchším spôsobom. Maximálne zjednodušená a predpovedateľná romanťárňa na jedno pozretie. Druhá hviezda putuje za výber pekného (austrálskeho) prostredia. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama