foto

Kristýna Maděričová - Beranová

  • nar. 1970
    Uherské Hradiště, Československo
  • zem. 17.6.2016
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Letopisy Narnie: Princ Kaspian
2001 Deník Anne Frankové (TV film)
1996 Revizor (divadelní záznam)
1989 Poklad rytíře Miloty
Sestra Amáta (TV film)
1988 Čekání na Patrika

TV seriály

2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Baronka (S02E12)
2003 Děti planety Duna (TV seriál)
Karel II. - Moc a vášeň (TV seriál)

Dokumentární

2009 Pojedinki: Pravitělstvo SŠA protiv Rudolfa Abelja (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace