foto

James O'Shea

  • nar. 1976

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Targeting
2007 Polibte nevěstu
2005 House of the Dead 2 (TV film)
2002 Krvavé žně
2001 Hladová noc
Ice Planet
1999 Strach přichází potichu

TV seriály

2009 Life on Top (TV seriál)
2007 Sin City Diaries (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Speed Demon (S02E14)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Chiméra (S05E06)
2004 Smallville (TV seriál)
Nápoj lásky (S04E04)
2000 Syn pláže (TV seriál)
1999 Roswell (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Riziková plavba (S04E18)
1998 Loď lásky (TV seriál)
Master Keaton (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Čaroděj snů (S01E05)
1994 Sladké údolí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace