foto

Philipp Karner

  • nar. 15.7.1979 (40 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Philipp Karner se narodil 15, července roku 1979 ve Vídni v Rakousku. Poprvé se objevil v rakouské minisérii Strauss Dynasty. Philippa jste mohli vidět také seriálu CO MÁM NA TOBĚ RÁDA, kde měl možnost si zahrát s Amandou bynes nebo Jennie Garth. Dále se také objevil v seriálU BEZE STOPY,  WILL A GRACE, nebo se také objevil v seriálu SEX VE MĚSTĚ.

Svou první velkou roli dostal Philipp v roce 2007, a to ve snímku POLIBTE NEVĚSTU, kde si zahrál Homosexuála Mata který se vrací do rodného města na svatbu jeho tehdejšího přítele Ryana a jeho snoubenky. Zde měl také možnost si zahrát po boku Tori Spelling a Jamese O'shea. Philipp Také Spolupracoval na scénáři a režii Snímku DIVING NORMAL z roku 2013, ve kterém si také zahrál. V roce 2014 také napsal a režíroval svůj první celovečerní film s názvem LIKE YOU MEAN IT.

V současné době dále spolupracuje na dalších snímcích, jako je THE MORNING AFTER, nebo SEARCH ENGINES a SWIPE.

Jaroslav "Brabíček" Brabec

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nebezpečná seznamka
Search Engines
2015 Bylo něco?
Like You Mean It
2013 Diving Normal
2011 Price of Happiness, The
2007 Polibte nevěstu
2005 Race You to the Bottom
2003 Bitva o Shaker Heights
2001 Wind, The

TV seriály

2019 Meiberger - Im Kopf des Täters (TV seriál)
Die Schwarze Witwe (S02E05)
2018 Väster om friheten (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2014 Mistresses (TV seriál)
Friends with Benefits (S02E04)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Démoni (S04E06)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Zoufalé čarodějky (S08E04)
2004 Everwood (TV seriál)
Nezapomeň na mě (S02E13)
Touha ovládat (S02E12)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Piráti (S03E09)
2003 Jake Effect, The (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Co mám na tobě ráda (TV seriál)
2001 Will a Grace (TV seriál)
Piano do každé rodiny (S03E18)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Přijde chlap k psychiatrovi (S02E01)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Kastovní systém (S02E10)
1996 Arli$$ (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Like You Mean It

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Like You Mean It

Producentská filmografie

Filmy

2015 Like You Mean It