foto

Philipp Karner

  • nar. 15.7.1979 (38 let)
    Vídeň, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Philipp Karner se narodil 15, července roku 1979 ve Vídni v Rakousku. Poprvé se objevil v rakouské minisérii Strauss Dynasty. Philippa jste mohli vidět také seriálu CO MÁM NA TOBĚ RÁDA, kde měl možnost si zahrát s Amandou bynes nebo Jennie Garth. Dále se také objevil v seriálU BEZE STOPY,  WILL A GRACE, nebo se také objevil v seriálu SEX VE MĚSTĚ.

Svou první velkou roli dostal Philipp v roce 2007, a to ve snímku POLIBTE NEVĚSTU, kde si zahrál Homosexuála Mata který se vrací do rodného města na svatbu jeho tehdejšího přítele Ryana a jeho snoubenky. Zde měl také možnost si zahrát po boku Tori Spelling a Jamese O'shea. Philipp Také Spolupracoval na scénáři a režii Snímku DIVING NORMAL z roku 2013, ve kterém si také zahrál. V roce 2014 také napsal a režíroval svůj první celovečerní film s názvem LIKE YOU MEAN IT.

V současné době dále spolupracuje na dalších snímcích, jako je THE MORNING AFTER, nebo SEARCH ENGINES a SWIPE.

Jaroslav "Brabíček" Brabec

Herecká filmografie

Filmy

2016 Search Engines
Swipe
2015 Bylo něco?
Like You Mean It
2013 Diving Normal
2011 Price of Happiness, The
2007 Polibte nevěstu
2005 Race You to the Bottom
2003 Bitva o Shaker Heights
2001 Wind, The

TV seriály

2011 Castle na zabití (TV seriál)
Démoni (S04E06)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
2003 Jake Effect, The (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Co mám na tobě ráda (TV seriál)
Everwood (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Přijde chlap k psychiatrovi (S02E01)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Like You Mean It

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Like You Mean It

Producentská filmografie

Filmy

2015 Like You Mean It
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace