foto

Agnes Kittelsen

  • nar. 20.5.1980 (38 let)
    Vågsbygd, Kristiansand, Vest-Agder, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pyroman
The Swimmer
2015 Prästen i paradiset
2014 Staying Alive
2012 Cesta za Vánoční hvězdou
Kon-Tiki
2010 Happy, Happy
2009 Dívka, která kopla do vosího hnízda
2008 Max Manus

TV seriály

2013 Nevlastní bratr (TV seriál)
2010 Dag (TV seriál)
2004 Skolen (TV seriál)

TV pořady

2011 I kveld med Ylvis (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace